Saraçoğlu Ailesinin Gurur Günü

Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlilerinden sevilen spor yorumcusu Nazım Saraçoğlu’nun oğlu Yağız Saraçoğlu, Cansu Aydın ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kıydı.

Erzurum Güncel- Erzurum’un sevilen spor yorumcularından olan Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlilerinden Nazım Saraçoğlu’nun oğlu Yağız Saraçoğlu ile Cansu Aydın, Palan Otel’de düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in kıydığı nikah ile hayatlarını birleştiren Yağız ve Cansu çifti, büyük bir mutluluk yaşadı.

Nazım hocanın büyük heyecanı

Düğün merasimine;Atatürk Üniversitesi mensupları, Erzurum Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Şıktar, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Bayraktar ve çok sayıda davetli ile katıldı.

Gecede damat Yağız Saraçoğlu’nun babası Nazım Saraçoğlu, annesi Mine Saraçoğlu ile gelin hanım Cansu Aydın’ın ailesi davetlilerle yakından ilgilendi. Spor adamı Nazım Saraçoğlu, oğlunun evlendirmenin gururunu yaşarken, düğün boyunca oldukça heyecanlı olduğu gözüktü.

Nikahı Sekmen kıydı

Yağız Saraçoğlu ve Cansu Aydın çiftinin nikahını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kıydı. Nikah şahitliklerini yapan isimlerden biri de Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Bayraktar oldu.

Nikah töreninin ardından genç çifte evlilik cüzdanını teslim eden Başkan Sekmen, “Nikah akdini gerçekleştirdiğimiz kıymetli evlatlarımız Yusuf Yağız Saraçoğlu ve Cansu Aydın çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Yüce Allah birleşen ellerini hiç ayırmasın” dedi. Genç çiftin düğün merasimi pasta kesimi ve takı töreniyle sona erdi.

Pusula Gazetesi olarak Yağız-Cansu çiftini tebrik eder ömür boyu mutluluk dileriz.

Pusula

Erzurum Haberleri

Erzurum'da Tıp öğrencileri ile buluştu