Serdal Adalı'nın Rafa Silva'ya verdiği söz ortaya çıktı

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın Rafa Silva'ya verdiği söz ortaya çıktı. Portekizli futbolcunun bu söz üzerine antrenmanlara döndüğü ileri sürüldü.

Gazete Güncel- Beşiktaş'ta ayrılmak istediğini belirterek antrenmanlara çıkmayan Rafa Silva, bir süre sonra takımla birlikte çalışmalara başlamıştı.

Rafa Silva'nın antrenmanlara dönmesinin başkan Serdal Adalı'nın verdiği sözün sağladığı ileri sürüldü.

Portekiz basınından Record'un haberinde yer alan iddiaya göre; başkan Serdal Adalı, Rafa Silva'ya antrenmanlara dönmesi ve aralık ayındaki maçlarda oynaması halinde ocak ayındaki ara transferde ayrılmasına onay vereceğine dair söz verdi.

BENFICA BEKLEMEDE

Beşiktaş'ın ligin ilk yarısında oynayacağı son 3 maçta rakipleri Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe.Adalı'nın verdiği iddia edilen söz; Rafa Silva'nın bu maçlarda oynaması halinde geçerli olacak.

Beşiktaş'a geçen sezon başında gelen Rafa Silva, 65 maçta 23 gol atarken, 16 asist yaptı.

Rafa Silva için eski kulübü Benfica'nın beklemede olduğu ve ayrılığın gerçekleşmesi halinde transferi gerçekleştireceği de ileri sürüldü.

Kaynak:

Spor Haberleri

Fenerbahçe'den Galatasaray'a teklif edilen futbolcuyu açıkladı
Acun Ilıcalı 23 milyona almıştı: 300 milyon euroyu kasasına koyacak
Ahmet Çakar'dan Galatasaray maçı değerlendirmesi!
Kanye West Kadıköy'e geliyor: Tarih belli oldu
Amed fark attı, zirveyi geri aldı