Sözünün eri çıktı! Özbalta o sözü 25 Haziran'da vermişti

Erzurumspor’FK’nın şampiyon teknik patronu Serkan Özbalta, el sıkıştıktan sonra PUSULA Gazetesi’ne verdiği ilk beyanatında şampiyonluk vaadinde bulunmuş, yabancılık çekeceğini sanmadığı bu kulüpte taraftardan da koşulsuz destek istemişti.

Gazete Güncel- Şampiyon Erzurumspor FK’nın şampiyon teknik direktörü Serkan Özbalta, mavi-beyazlı kulübün sezon sonu hedefe ulaşacağı sözünü, yardımcılarını önceden göndermesinin ve başkan Ahmet Dal ile el sıkışmasının akabinde 25 Haziran 2025 tarihinde PUSULA’ya yaptığı ilk açıklamayla duyurmuştu. Taraftarın takımla birlikte kendisine de yeni sezonda koşulsuz destek vereceğine inandığını belirten Trabzon doğumlu teknik adam Serkan Özbalta, ‘’Benim için Trabzon neyse, Erzurum da odur. Bu şehrin misafirperver olduğunu bildiğim için hiç yabancılık çekmeyeceğine inanıyorum’’ demişti.

47 yaşında ki teknik adam Serkan Özbalta  ‘’Taraftarımızın koşulsuz desteği ile bizim o hedefe ulaşmamız zor değil’’ ifadesini kullanmış ve telefonla görüştüğümüz tecrübeli teknik adam, öteden beri kendi şehri Trabzon gibi Anadolu şehri olan Erzurum’u hiç ayırt etmediğini söylemiş, ‘’Böylesine kadim bir şehrin takımının başına geçmiş olmaktan hem mutlu hem de onurluyum’’ ifadesini kullanmıştı. Tecrübeli teknik adam, açıklamasında akrabalarının çoğunun Erzurumlu olduğunu, İspir’de ailesinden birilerinin olduğunu, dolayısıyla Erzurum’a hiç yabancılık çekmediğini anlatan anlatmıştı. Özbalta, daha öncekilerin olduğu gibi bir Trabzonlu teknik adam olarak kendisinin de misafirliğinin kabul gördüğüne inandığını, bu inançla da şehrin 7’den 70’e yaşayan herkesi mutlu-mesut edeceği,  zerre zarar görmemesi için elinden geleceği açıklamasını yapmıştı.

Fotoğraf

Önceki akşam yapılan şampiyonluk kutlamalarında, sahneye çağrıldı. Serkan Özbalta, eşi Buse Özbalta ile el ele tutuşarak podyumda alkışlar arasında yürüdü.

Vedat Refayeli

Spor Haberleri

Real Madrid'de Jose Mourinho depremi!
Erzurumspor'un maçını Metoğlu yönetecek
FIFA kongresinde çarpıcı eylem!
TFF, Erzurumspor'a ceza yağdırdı
Amedspor'a tam da şampiyonluğa hazırlanırken kötü haber: TFF açıkladı