Stat Zemini Procon’a Emanet

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü saha zeminin bakımı için Procon firmasıyla anlaştı. Bu sezon zeminin bakımını Procon üstlenecek.

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Lig kulüplerinden Erzurumspor FK’nın top koşturduğu Kazım Karabekir Stadı’nan saha zemininin bakım işi hizmet alımıyla  özelleştirildi. Bundan böyle saha zemininin bakımını Procon firması üstlenecek.

2011 UNIVERSIADE sürecinde alttan ısıtmalı yapılan ve o tarihten beri alttan ısıtmalı olarak futbola hizmet veren Kazım Karabekir Stadı’nın saha zeminin bakımını Procon firması üstlendi. Yurt dışında ve ülkemizde çok sayıda stadyumun zeminin bakımını yapan firma bundan böyle Kazım Karabekir Stadı’nın zeminine de hizmet verecek.

Sahanın bakımı için hizmet alımı yapılan Procon firmasının yetkilileriyle,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk  ile Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın katılımıyla saha zemininde son incelemeler yapıldı. İncelemelere Yakutiye İlçe Müdürü Sut Yılmaz, Yatırım ve İşletmeler Şube Müdürü Köksal Kaçmaz, Erzurumspor Kulüp Müdürü Kadir Köseoğlu ile Stat Müdürü Zafer Ala da katıldı.

Pusula

Spor Haberleri

Eski hakemler yılın son derbisinde tartışılan kararları yorumladı
“Serkan istifa” çağrısına açıklama yaptı
Rıdvan Dilmen'den Icardi ile yönetim arasında yaşananlar hakkında olay iddia
Erman Toroğlu Osimhen'in Yunus Akgün'ü nasıl ağlattığını açıkladı: Haddini bil