Taraftardan Nusret'e hediye

Erzurumlu ünlü iş insanı Nusret Gökçe’ye Mavi-beyazlı taraftarlardan Kadir Pardeli, Dadaşların atkısını hediye etti. Gökçe, “Erzurum’da aldığım en güzel hediye” dedi.

Erzurum Güncel- Erzurumlu ünlü iş insanı Nusret, memleketine geldi. Kentin tarihi ve turistik yerlerini gezen Nusret Gökçe’ye, hemşehrileri yakın bir ilgi gösterdi. Dadaşlar Grubu üyesi Kadir Pardeli de, ünlü iş insanına Mavi-beyaz atkı hediye etti. Oldukça mutlu olan iş insanı Nusret, “Erzurum’da bugün aldığım en güzel hediye. Bu güzel hediyesi için Kadir beye teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Pardeli de, “Nusret bey, özünü kaybetmeyen bir Dadaş, her yerde Erzurumluluğu ile gurur duyduğunu belirten bir hemşehrimiz. Şehrimizi tanıtımı için Nusret Gökçe’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Nurullah Pala/ Pusula

Spor Haberleri

İşte gerçek golcüler!
TRT'nin şifresiz canlı yayınlayacağı maçlar belli oldu
Beşiktaş'tan bir transfer daha: İstanbul'a geliş saati açıklandı
Kadıköy’de transfer için son gün çılgınlığı!