U-17 futbol heyecanı Erzurum'da

Altı farklı ilden genç futbolcular, U-17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları için Erzurum’da bir araya gelecek. 27 Haziran’a kadar oynanacak karşılaşmalar 3 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak.

Gazete Güncel- Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen U-17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları, bu yıl Erzurum’da düzenlenecek ve  27 Haziran’a kadar sürecek. 3 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmalarda altı farklı ilden genç futbolcular mücadele verecek.

Trabzon Ortahisar Kanuni, Bayburt Özel İdare Spor, Erzincan Yeşil Refahiye Spor, Iğdır Altınova Spor, Muş İdmanyurdu Spor ve Anadolu Bingöl Spor takımları, A ve B gruplarında yer alacak. Grup maçları her gün saat 16.00 ve 18.00’de oynanacak. Grup liderleri, 27 Haziran’da finalde karşı karşıya gelecek ve bir üst tura yükselme şansı elde edecek.

Erzurum Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca, organizasyonun kente hem sportif hem de sosyal anlamda değer katacağını belirtti. Karakoca, tüm futbolseverleri genç yetenekleri izlemeye davet etti.

Ali Kaya

Spor Haberleri

Kırtay cezalı, Amar sahnede!
3 bin 600 lira yemek parasını ödeyip istifa etti
Yapay zeka milli takımın Dünya Kupası'na katılma ihtimalini açıkladı
Çağlayan’ın kariyer zirvesi!
Hem sahada hem salonda hazırlık sürüyor