Gazete Güncel- Fenerbahçe'de Oğuz Aydın için transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Başarılı performansı sonrası her geçen gün talipleri çoğalan milli oyuncu Oğuz Aydın için transferde karar verildi.
OĞUZ AYDIN'IN TALİPLERİ ARTIYOR
2024'ün yazında Alanyaspor'dan 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Oğuz Aydın, başarılı performansıyla takdir topladı. Milli Takım'a davet alan ve Fenerbahçe'nin vazgeçilmez isimlerinden biri olan 24 yaşındaki milli oyuncunun Avrupa'dan talipleri her geçen gün artmaya devam ediyor.
KARAR VERİLDİ! İŞTE BONSERVİS BEDELİ...
Özellikle Napoli ve Ajax'ın kadrosuna katmak istediği Oğuz Aydın'ın geleceği için karar verildi. Sarı-lacivertli yönetim, 24 yaşındaki milli oyuncu için 20 milyon euro ve üzerinde gelen teklifleri dinleme kararı aldı.
BU SEZONKİ PERFORMANSI
Oğuz Aydın, Fenerbahçe formasıyla bu sezon şu ana kadar 25 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 17'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1530 dakika sahada kalan 24 yaşındaki milli oyuncu, 6 gol ve 8 asistle skora etki etti.
AKŞAM