Yeni Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri Resmi Gazete'de yayımlandı

Strateji ve Bütçe Başkanlığı Teşkilatı ve İletişim Başkanlığı Teşkilatı hakkında 2 yeni Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum Güncel- Resmi Gazete'de yayımlanan 2 yeni Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile, Cumhurbaşkanlığı'na bağlı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile İletişim Başkanlığı kuruldu.

YENİ GENELGE

Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Kültür ve Turizm Bakanlığıyla; Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'yla ilgilendirildi.

"Bakanlıklara Bağlı, İlgili ve İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile İlgili 2018/2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi" Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre RTÜK, Kültür ve Turizm Bakanlığıyla; TRT ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığıyla ilgilendirildi.

AA

Muğla Haberleri

Akdeniz İklim Zirvesi Muğla’da Başladı
Büyükşehir’den Zarar Verilen Atatürk Büstüne Hızlı Müdahale
Büyükşehir’in 9’uncu Gündüz Bakımevi Kavaklıdere’de Açıldı
Yaraş’taki Orman Yangınında Can Dostlara Acil Müdahale
Büyükşehir Yangından Etkilenen Çocukların Yanında