Yok artık Ali Koç! Son'dan başlayacak

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un transferdeki ilk hedefi ortaya çıktı.

Gazete Güncel- Fenerbahçe'de istifa çağrılarıyla sezonu bitiren başkan Ali Koç, yeni sezona güçlü bir takımla girmek için ilk hedefini belirledi.

Herkese "Yok artık" dedirtecek iddiaya göre Fenerbahçe, Premier Lig'e damga vurmuş dünyaca ünlü futbolcu için harekete geçti.

Ajansspor'un İngiliz basınına dayandırdığı haberine göre; Fenerbahçe'nin bayramdan sonra ilk hedefinin Tottenham'ın dünyaca ünlü Güney Koreli yıldızı Heung-Min Son olduğu ortaya çıktı.

Sarı-lacivertli yönetimin, Kurban Bayramı tatilinin ardından 32 yaşındaki kanat oyuncusu için resmi girişimlere başlayacağı da haberde yer aldı.

Yine iddialara göre Son için Arap kulüpleri de devrede.

Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımının Son'a yıllık 25 milyon euro ve 4 yıllık sözleşme önerdiği ileri sürüldü.

Ancak Son'un bu teklife henüz yanıt vermediği belirtilirken, Fenerbahçe'nin transfer için umutlu olduğu da ifade edildi.

Kaynak:Ajansspor

Spor Haberleri

Osimhen'in yeni takımı belli oldu iddiası
TFF'den iki önemli değişiklik
Kılınç'ın cezası sarktı
Erzurumspor FK: Sezon bitti, derdi bitmedi
Fair-Play ödülü Erzurumspor FK'ya