1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. 1.500 kadına devlet desteği anlatıldı
1.500 kadına devlet desteği anlatıldı

1.500 kadına devlet desteği anlatıldı

AK Parti Kadın Kolları, kadınları, tarımsal üretim, verilen destekler ve girişimcilik hakkında bilgilendirmek için başlattığı çalışma proje kapsamında 1.500 kadına ulaşarak, tarımsal destekleri anlattı.

A+A-

Erzurum Güncel- Destekleri kullanan kadınların evine ya da çiftliğine önceden gittiklerini belirten AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir “Çekimler yapıyoruz. En fazla 1 dakikalık bir videolar hazırlıyoruz. Kadınları bir salonda topluyoruz. Hazırlanan videoyu izletiyoruz. Sonra yetkililer ne gibi desteklerin yapıldığını 5 dakikada özetliyor. Ardından da o desteklerden yararlanan kadınlar kendi öyküsünü anlatıyor. Ne gibi sorunlarla karşılaştıkları ve bunları nasıl aştığını aktarıyor. Kadınlara ‘O yaptı, siz de yapabilirsiniz’ diyoruz. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz” dedi.

BALIKESİR VE HAKKÂRİ'DE BAŞLADI
Şimdiye kadar Hakkâri, Balıkesir ve Amasya’ya gittiklerini açıklayan Keşir “İllerden ‘Daha fazla bilgi nasıl alırım?’ diye başvurular geliyor. Teşkilatlarımız onlara mentorluk yapacak. Hem de köprü olacaklar. Balıkesir ve Hakkâri’de bazı girişimler başladı. Biz projenin gerçekleşebileceğine ikna olalım yeter. Kamunun yaptığı pek çok destekleri anlatıyoruz. Bunlar çok az biliniyor. Başarı hikâyeleri var. Ama bunu nasıl kullanacağını bilmeyen kadınlar da var. Şimdi bir ekip daha kuracağız. İki ayrı ekip Türkiye’yi gezeceğiz. 81 ile gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.