1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. 14'ünde evlendi, 16'sında anne oldu, tehditle tecavüze uğradı
14'ünde evlendi, 16'sında anne oldu, tehditle tecavüze uğradı

14'ünde evlendi, 16'sında anne oldu, tehditle tecavüze uğradı

Adana'da 14 yaşında evlenen, 16 yaşında anne olan bir kadın, akrabasının birlikte olma istediğini kabul etmediği için tehdit edilip tecavüze uğradığını ileri sürdü.

A+A-

Erzurum Güncel- Adana'da 14 yaşında evlenen, 16 yaşında anne olan bir kadın, akrabasının birlikte olma isteğini kabul etmediği için tehdit edilip tecavüze uğradığını ileri sürdü.  
  Edinilen bilgiye göre, olay yaklaşık 1 yıl önce Sarıçam ilçesi, Kürkçüler Mahallesi'nde meydana geldi. T.A. 14 yaşında aşık olduğu M.A. (29) ile evlendi. T.A. 16 yaşında ilk çocuğunu dünyaya getirdi. 2 yıl önce de ikinci kız çocuğunu dünyaya getirdi. İddiaya göre T.A. eşi ve çocuklarıyla mutlu yaşarken eşinin akrabası M.E.A. (49) kendisiyle birlikte olmak için gelini M.A. (22) ile birlikte tehditlere başvurdu. Teklifi geri çevrilen M.E.A., bu kez gelini M.A.’yı da yanına alarak T.A.’nın evine gidip genç kıza, “Ben senden çok hoşlanıyorum. Bunu gelinim de biliyor. Boş ve beş parasız kocanı bırak, yeter ki sen ‘evet’ de ben sana gül gibi bakarım” diyerek ısrarcı oldu. Teklifi bir kere daha reddeden T.A., kayınbaba M.E.A. ve gelini M.A.’yı evden kovdu. Amacına ulaşamayan M.E.A., “Seni rezil edeceğim ve senin yuvanı dağıtacağım. İnsan içine çıkamayacaksın” diyerek genç kadına tehditler savurdu. Eşine durumu anlatamayan T.A. bu sefer M.E.A.’nın telefon üzerinden tehditlerine maruz kaldı.
  İddiaya göre, gelin M.A., kayınbabası için T.A.’nın evine komşuluk ziyaretine gittiği bir sırada genç kadının iç çamaşırlarını çaldı. M.E.A., genç kadına cep telefonu üzerinden iç çamaşırlarının fotoğrafını çekerek gönderip tehdit savurmaya devam etti. Yuvasının dağılacağından korkan T.A., mesaja cevap vermeyince gelin M.A., “Ben sana ne dedim? Bu adamın eli kolu uzun istediğini senden alır. Kayınbabamın teklifini kabul et. Yoksa başına belalı kişiler musallat olacak” diyerek tehdit etmeye devam etti. Amacına ulaşamayan M.E.A., genç kadının telefon numarasını başkalarına dağıttı.

 

  "PKK'lıyım dağa kaldırırım"

  Tanımadığı kişiler tarafından aranarak sözlü tacize uğrayan T.A., bir gün V.Ş. tarafından telefonla aranarak, “Seninle ilişkiye girmek istiyorum elimde iç çamaşır fotoğrafların var bunu kocana gönderirim bana genital bölgenin fotoğrafını atacaksın" dedi. Genç kadın korkup ne yapacağını bilmeyerek istendiği gibi fotoğrafı yolladı. Bu arada C.G. isimi şahıs da genç kadını arayıp tehdit ederek fotoğrafı sosyal medyadan aldı. Daha sonra bu iki şahıs genç kadınla birlikte olmak ve para almak için tehdit etti. T.A., tehditlere boyun eğip önce C.G. ile görüştü. C.G., genç kadının telefonunu gasp etti. V.Ş. ise fotoğrafı aldıktan sonra birkaç gün kadını aramadı ama daha sonra arayarak buluşmak istediğini söyledi. T.A. da fotoğrafları silme karşılığında buluşmayı kabul etti. Genç kadın, V.Ş. ile 19 Ocak 2017'de buluştu. V.Ş., T.A.'yı Kürkçüler Mahallesi civarına götürüp burada otomobilde tecavüz etti. Genç kadın bağırdı ancak kimse olmadığı için sesini duyuramadı. Daha sonra da olay yerinden giderken V.Ş. kaza yapınca, T.A.'nın kolu kırıldı. Tecavüzden sonra da V.Ş., T.A.'ya PKK'lı olduğunu söyleyerek, şikayetçi olması halinde "Seni dağa kaldırırım" diye tehdit etti. Bu nedenle genç kadın olaydan hemen sonra şikayetçi olmadı. Ancak yaşadığı tecavüz olayından dolayı psikolojisi bozulup hastaneye gitmek zorunda kalınca, olaydan yaklaşık 1.5 ay sonra polis merkezine gidip şikayetçi oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.