1. HABERLER

  2. GENEL

  3. 15 yaş sevgilisiyle yatakta oğluna yakalandı! Sonrası korkunç!
15 yaş sevgilisiyle yatakta oğluna yakalandı! Sonrası korkunç!

15 yaş sevgilisiyle yatakta oğluna yakalandı! Sonrası korkunç!

Brezilya'da 37 yaşındaki bir kadın, kendisinden 15 yaş küçük sevgilisiyle yatakta oğluna yakalandı. Anne, kendisine ve sevgilisine saldıran oğlunu göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

A+A-

Erzurum Güncel- Brezilya'da yaşayan 37 yaşındaki Lucivania Lopes, ilişki yaşadığı 22 yaşındaki bir gençle kendi evinde oğluna yakalandı. Yatakta gördüğü manzara karşısında 21 yaşındaki Jose Carlos da Silva Junior, annesine ve sevgilisine saldırdı. Çıkan kargaşada anne kendilerine saldıran oğlunu göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

KAZAYLA ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ
Gözaltına alınan anne Lopes, cuma günü sevgilisini eve davet ettiğini, oğlunun yatak odasında kendisini ve sevgilisini gördüğünü söyledi. Oğlunun sevgilisine ve kendisine saldırdığını anlatan anne, kendini korumak için bıçağı eline aldığını ama kazayla oğlunu öldürdüğünü söyledi. Cinayet sonrasında komşuların haber vermesi üzerine eve gelen polis ekipleri, genç çocuğun cansız bedenini odanın ortasında buldu.

KAÇAN SEVGİLİ ARANIYOR
Polis, Lopes'in ve sevgilisinin gün boyu alkol aldıklarını ve aşırı sarhoş olduklarını tespit etti. Anne gözaltına alınırken olaydan sonra evden kaçan sevgilinin yakalanması içinse çalışma başlatıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.