1. HABERLER

  2. GENEL

  3. 17 Yaşındaki Nagehan Kayıp
17 Yaşındaki Nagehan Kayıp

17 Yaşındaki Nagehan Kayıp

Palandöken ilçesinde oturan 17 yaşındaki genç kız, hastanede bulunan annesini ziyaret ettikten sonra ortadan kayboldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Edinilen bilgiye göre, Palandöken İlçesi Solakzade Mahallesinde oturan Nagehan Pediz, (17), 2 Ocak Salı Günü Bölge Eğitim Hastanesinde tedavi gören annesi Hanife Değirmenci'yi ziyaret ettikten sonra bir daha evine dönmedi. Cep telefonuna ulaşılamayan Nagehan'ın kaçırıldığını düşünen anne Hanife Değirmenci, Cumhuriyet Savcılığı'na kayıp başvurusunda bulundu.

Gözü yaşlı anne Değirmenci, eşinden ayrı olduğunu belirterek, "Kalp hastalığımdan dolayı Bölge Eğitim Hastanesinde tedavi görüyordum, akşam saatlerinde kızım Nagehan beni ziyarete geldi. Hastaneden çıktıktan sonra ona ulaşamadık, telefonları sürekli kapalı. Kızım Rıfkı Salim Burçak Lisesi 11. Sınıfta eğitim alıyor. Kuaförlük bölümünde okuyor, amacı okulu bitirdikten sonra mesleğini yapmak. Evladımın yaşadığını öğrenmek istiyorum. Gidebileceği tüm yerleri araştırdım ve bir türlü ulaşamadım. Hayatından endişe ediyorum. Görenlerin 0538 941 33 56 nolu telefonu aramasını istiyorum. Kanser hastası olduğum halde iki çocuğum için gece gündüz temizlik işlerinde çalıştırıyorum" dedi.

Daha önce kızının 28 yaşındaki S. G tarafından evlenmek amacıyla istendiğini ancak kız Nagehan'ın bu evliliği kabul etmediğini belirten anne Hanife Değirmenci, S. G'den şüphelendiklerini, 18 yaşından küçük bir çocukla evlenmemin suç olduğunu ifade etti.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili araştırma başlattı.

17 Yaşındaki Nagehan Kayıp ile ilgili görsel sonucu

17 Yaşındaki Nagehan Kayıp ile ilgili görsel sonucu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.