1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Acun Ilıcalı canlı yayını kapatmayı unuttu; Konuşmalarını herkes duydu
Acun Ilıcalı canlı yayını kapatmayı unuttu; Konuşmalarını herkes duydu

Acun Ilıcalı canlı yayını kapatmayı unuttu; Konuşmalarını herkes duydu

Sosyal medya hesabından Survivor elenen Mert Öcal ve Ersin Korkut ile canlı yayın yapan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, canlı yayını kapatmayı unuttu. Ilıcalı, yayını kapatmayı unutunca, konuşmalar tüm takipçileri tarafından duyuldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Survivor 2020'nin çekimleri devam ederken, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Dominik’ten Ersin Korkut ve Mert Öcal ile birlikte canlı yayın yaptı. Son olarak yarışmadan elenen Korkut ve Öcal ile canlı yayın yapan Ilıcalı, yayını kapatmayı unuttu.

Yarışmanın yeni bölümü başlamadan önce yaptığı Instagram canlı yayını programda da yayınlanan Acun Ilıcalı, Mert ve Ersin'e hayranlarından gelen soruları sordu. Binlerce kişinin izlediği canlı yayında bir de talihsiz kaza yaşandı. Yayını kapatmayı unutan Acun Ilıcalı ve Mert'in konuşmaları herkes tarafından duyuldu.

İkili arasında geçen konuşmalarda Öcal’ın, Ilıcalı’ya yayının faydalı olup olmayacağını sorduğu ve ünlü yapımcının ise, "Muazzam bir yayın oldu. İkinizin de olması çok faydalıydı" dediği duyuldu.

instagram-da-canli-yayin-acan-acun-ilicali-13258106-9134-m.jpginstagram-da-canli-yayin-acan-acun-ilicali-13258106-2022-o.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.