1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Acun Ilıcalı, Erzurumspor'a özel uçak kiraladı
Acun Ilıcalı, Erzurumspor'a özel uçak kiraladı

Acun Ilıcalı, Erzurumspor'a özel uçak kiraladı

Erzurumspor'un bu hafta deplasmanda oynayacağı Altay maçı öncesi Acun Ilıcalı'dan önemli bir destek geldi. Başkan Üneş'in, destek çağrısına cevap veren Ilıcalı, Cumartesi günü İzmir'e gidecek olan BB Erzurumspor kafilesi için özel uçak kiraladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Her fırsatta, “Erzurumspor için her şey yaparım” diyen Acun Ilıcalı, Erzurum ve Erzurumspor’a olan sevgisini bir kez daha gösterdi. Ilıcalı, Erzurumspor için sezonun son ve en önemli deplasman maçı için Dadaşlara özel uçak kiraladı.  Erzurumspor Başkanı Hüseyin  Üneş, Ilıcalı'nın bu jestine mavi-beyaz camia adına teşekkür etti.

 

Uçağın oldukça yüksek tutardaki  ücretini ikili ilişkilerini kullanarak makul seviyeye çeken Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Erzurum Post'a yaptığı açıklama'da, uçağın 2 gün İzmir Havalimanı'nda bekleyeceğini ve tüm faturayı Acun Ilıcalı'nın karşılayacağını söyledi.


Pazar Günü 17.30’da İzmir deplasmanında Altay ile karşılaşacak olan Erzurumspor kafilesi için kiralanan  ve 2 gün İzmir’de kalacak olan Türk Hava Yolları’na ait uçağın yaklaşık 700 bin TL’ye malolacağı öğrenildi.

 

KAFİLE YARIN ŞEKİLLENECEK


Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Erzurum Post'a yaptığı açıklamada, yarın Erzurum'da olacağını belitrterek, ''Cumartesi günü Erzurum'!dan hareket edecek olan kafilemiz, inşallah Süpoer Lig'e bir adım dfasha yaklaşmış olararak dönecek. Bugüne kadar bu zorlu deplasmanda takımımızı desteklemek için başta milletvekillerimiz olmak üzere çok sayıda siyasetcimiz, bürokrartımız bizi aradı. Yarın Erzurum'da olacağım ve kefilemiz şekillenecek. Sezonun başından bu yana hak ettiğimiz Süper Lig'e çıkacağımıza olan inancımız devam ediyor. Sadece yönetim olarak değil, şehir olarak da buna çok inanıyoruz. İnşallah sezon sonunda özlemle beklediğimiz kupamızı Erzurum'da hep birlikte havaya kaldıracağız" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.