1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Acun Ilıcalı ilk kez açıkladı
Acun Ilıcalı ilk kez açıkladı

Acun Ilıcalı ilk kez açıkladı

Acun Ilıcalı katıldığı televizyon programında geçirdiği sağlık sorunuyla ilgili ilk kez açıklamada bulundu. Ilıcalı göz bölgesindeki oluşan kisti aldırdığını belirtti.

A+A-

Erzurum Güncel- Acun Ilıcalı, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu.  Dominik'te Survivor çeken ve koronavirüs sonrası orada mahsur kalan Ilıcalı kızlarını çok özlediğini açıkladı. 2 yıl önce Survivor canlı yayınına yüzündeki şişlik ile çıkan Acun Ilıcalı'nın estetik operasyon geçirdiği iddia edilmişti.

Ilıcalı, göz bölgesindeki o şişliğin nedenini anlattı: "Arpacık değildi; iyi huylu bir kitleydi. Onu aldırmak durumunda kaldık. Bu da bir ameliyat gerekiyordu. Buraya kesip tekrar diktirmek gerekiyordu. Doktorumuzu kaybettik. Kendisini de çok severdim. Bu ameliyatın sebebi o. Estetik hiç yaptırmadım düşünmüyorum. Abartı olmadığı sürece kadınlarda güzel oluyor."

KIZLARINI ÇOK ÖZLEDİ

"Türkiye'ye döndüğünde ilk olarak ne yapacaksınız?" sorusuna da yanıt verdi.

Ilıcalı, "Kızlarıma sarılacağım, onları çok özledim. Banu ile bir kardeş gibi her konuda konuşmayı, Yasemin'in bıcırıklığı, Leyla'nın bilmişliği bunların hepsi çok özlediğim şeyler. Umarım en kısa zamanda hasret biter" dedi.

Çorapları giydikten sonra attı konusuna açıklık getiren Acun Ilıcalı, "Giydiğim çorabı bir daha giymiyorum çünkü ayağım 45 numara ve çoraplar yıkandıktan sonra çekiyor. Onu bir daha giyince ayağımı sıkıyor ve ben bundan nefret ediyorum. Zaten uzun yıllardır terlik giyiyorum bu nedenle ayağımı sıkan şeyleri sevmiyorum. Ben yılın 20-30 günü ayakkabı giyiyorum, bu nedenle çoraplarla pek barışık değilim" diye konuştu.

Giydiği siyah tişörtlerle dikkatleri üzerine çeken kanal sahibi, "tişört konusunda aynı durum geçerli değil, yaklaşık 300-400 tişörtüm vardır" dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.