1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Acun Ilıcalı’dan Survivor ile ilgili samimi itiraf
Acun Ilıcalı’dan Survivor ile ilgili samimi itiraf

Acun Ilıcalı’dan Survivor ile ilgili samimi itiraf

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, konuk olarak ağırlandığı program sırasında TV8'de geçtiğimiz haftalarda final yapan Survivor 2020 yarışma programına dair itiraflar gerçekleştirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- “Barış sakatlandıktan sonra toparlanamadığını görünce kazanamayacağını biliyorduk” diyen Ilıcalı “Seyirci oyun kazanmayanı artık şampiyon yapmaya çok meyilli olmuyor” dedi.

Son günlerde Hollanda’nın Fortuna Sittard futbol kulübü satın almasıyla gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı, davet edildiği programda 2020 Survivor birincisi seçilen Cemal Can Canseven ve finalist koltuğuna oturarak şampiyonluğu kıl payı kaçıran Barış Murat Yağcı hakkında konuştu.

Oyuncu Ezgi Mola’nın sosyal mecra olan YouTube platformu aracılığıyla yayınlanan "Tanınmış Kişileri Seviyorum’’ isimli programda konuk olarak ağırlandı. Aynı zamanda program esnasında Ezgi Mola'nın da kendileri ile sürpriz projede yer alabileceğine yönelik müjdeli gelişmeyi aktaran Acun Ilıcalı, dijital ortam üzerinden ekrana gelen Exathlon Challenge adlı yarışma programının ABD’de yayına gireceğini seyircilerine duyurdu.

ACUN ILICALI "CEMAL CAN CANSEVEN ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİ"

Ezgi Mola'nın kendisine yöneltmiş olduğu Survivor sorularını da içtenlikle yanıt veren Acun Ilıcalı, finalistler Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı'nın performanslarına yönelik değerlendirme gerçekleştirdi.

Ilıcalı, Cemal Can’ın göstermiş olduğu performansıyla şampiyonluğu hak ettiğini dile getirirken, Barış Murat Yağcı'nın ise performansının sakatlığının etkilediğini vurguladı.

Yapımcı Acun Ilıcalı, "Bu sene en saygılı Survivor'lardan biri oldu. Cemal Can hak etti şampiyonluğu. Kendi kapasitesini en yükseğe taşıyan Cemal Can oldu. Sonuna kadar zorladı ve etkileyici bir performans ortaya koydu" şeklinde ifadelere yer vererek Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven hakkındaki düşüncelerini açıkça ortaya koydu.

"BARIŞ MURAT YAĞCI ÇOK İYİ GİDİYORDU AMA..."

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor birinciliğini son anda kaçıran isim Barış Murat Yağcı için ise, "Barış iyi başladı, çok da iyi gidiyordu ama bir sakatlık geçirdi. Sakatlık sonrası geri dönemedi. Seyirci oyun kazanmayanı artık şampiyon yapmaya çok meyilli olmuyor. Çok sayı almasa da kritik yerlerde oyun kazanmasını istiyor" sözlerinde bulundu.

acun-006.jpgbar-003.jpgcem-010.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.