1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Adalet Bakanı Gül: İnfaz düzenlemesi çok gecikmeden Meclis gündemine gelecek
Adalet Bakanı Gül: İnfaz düzenlemesi çok gecikmeden Meclis gündemine gelecek

Adalet Bakanı Gül: İnfaz düzenlemesi çok gecikmeden Meclis gündemine gelecek

Adalet Bakanı Gül, infaz düzenlemesine ilişkin, "Bizim de gözümüz kulağımız Mecliste. Çok gecikmeden Meclis gündemine gelecek." değerlendirmesinde bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, infaz düzenlemesine ilişkin "Bizim de gözümüz kulağımız Mecliste. Çok gecikmeden Meclis gündemine gelecek." değerlendirmesinde bulundu.

Gül, düzenlemenin kaç kişiyi kapsayacağına dair, "Süreçte çok şey söylendi, doğrusunu Mecliste kanun teklifi verildiğinde, yasalaştığında göreceğiz." dedi.

"Adliyelerde insan sirkülasyonu yüzde 95 azaldı"

Koronavirüs tedbirlerine ilişkin değerlendirmede de bulunan Gül, "Türkiye'deki adliyelerde insan sirkülasyonu yüzde 95'in üzerinde azaldı." diye konuştu.

Gül, adli tatile ilişkin, "Adli tatil konusunda herhangi bir düzenlemeye gerek görülmüyor. Olayın seyrine göre yargılamaların, sürelerin durdurulması uzatılabilir." dedi.

Adalet Bakanı Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyarak 3 aylık maaşını Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladığını bildirdi.

Bu bir sıcak gelişme haberidir. Kısa süre içinde güncellenecektir. Güncellemeler için sayfayı lütfen tekrar ziyaret edin.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.