1. HABERLER

  2. EGE

  3. Afrin operasyonu için ilk anket
Afrin operasyonu için ilk anket

Afrin operasyonu için ilk anket

ORC, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik yaptığı “Zeytin Dalı Harekatı” için anket gerçekleştirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nın 7. günününe girildi. Türkiye'nin yaptığı bu harekat bir çok çevreden destek alırken, bu oran, ankete de yansıdı.

ORC tarafından yapılan ankette kamuoyunda harekata yönelik desteğin yapılan ankete göre yüzde 80.7 olduğu açıklandı. Ankete göre halkın %77,4’ü de terör örgütü üyelerine ve destekçilerine uygulanan cezaları yeterli bulmuyor.

Bu arada Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatının 7. gününde operasyonlar devam ediyor. TSK ve ÖSO unsurlarının Burseya Dağı'ndaki teröristleri temizlemeye devam ederken Genelkurmay Başkanlığı, en az 343 PKK/PYD'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK ve ÖSO unsurları Burseya Dağı'ndaki teröristleri temizlemeye devam ederken yeni hedefin Bafelyun Tepesi olacağı belirtiliyor. Öte yandan ÖSO komutanlarından Albay Ahmed Osman, PKK'lı teröristlerin kaçarken mevzilere birçok mayın tuzakladığını bu nedenle dikkatli ilerlediklerini açıkladı.

Almanya Afrin operasyonunu konuşuyor: Türk-Kürt çatışması...

Afrin'de korkunç tuzak deşifre oldu!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.