1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya'dan Sekmen'e Hizmet Teşekkürü
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya'dan Sekmen'e Hizmet Teşekkürü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya'dan Sekmen'e Hizmet Teşekkürü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i kentte gerçekleştirdiği yatırımlardan ötürü tebrik etti.

A+A-

Erzurum Güncel- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i kentte gerçekleştirdiği yatırımlardan ötürü tebrik etti.

Doğu Anadolu Bölgesi Belediye Başkanları Toplantısı için şehre gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Erzurum'da bir dizi gezi ve incelemede bulundu. Yerel Yönetimler Başkanı Kaya, daha sonra Büyükşehir Belediyesi'ne geçerek Başkan Mehmet Sekmen'den il genelinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, şöyle dedi: "Başkanımız Mehmet Sekmen'e çok teşekkür ediyorum. Erzurum tarihi bir şehir... Buradaki belediye hizmetleri fevkalade önemli. Başkanımızı bu anlamda tebrik ediyoruz. Cenab-ı Hak hayırlara vesile eylesin. Tabi AK Parti aynı zamanda bir reform partisi. Reformist bir parti... 2002'den bugüne gerek yerelde gerekse de merkezi yönetim yapısında sürekli reform yapan bir partiyiz."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.