1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti Grup Başkanvekili'nden Arınç için istifa mesajı
AK Parti Grup Başkanvekili'nden Arınç için istifa mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili'nden Arınç için istifa mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "KHK'lar faciadır" diyen Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi ve eski Meclis Başkanı Bülent Arınç için istifa açıklamasında bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel-  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TVNET televizyonunda gazeteci Ersin Çelik’in sunduğu İç Hatlar programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi (YİK) Bülent Arınç’ın KHK'lar konusundaki açıklamalarına değinen Turan, konuyla ilgili eleştirilerde bulundu.

KHK ve kayyum uygulamalarının doğru olduğunun altını çizen Turan, belli görevlerde olan kişilerin ekranlarda şahsi kanaat açıklamasını doğru bulmadığını belirtti. Turan’ın açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:

 

Kurul üyeliğini bırak gel televizyonda tartış lafım yok

Şahsi kanaat toplantılarda ifade edilir ekranlarda değil. Sayın Arınç’ın kurullarda bunu söyleme hakkı var bırak kurul üyeliğini bırak gel televizyonda tartış lafım yok. Ama siz KHK feci derseniz bu KHK’ya imza atan Erdoğan’a feci söylemiş olursunuz. Bu doğru olmaz.

 

 

AK Parti Grup Başkanvekili Turan: CHP'nin yurt dışında Türkiye'yi şikayet etmesi kendi görevi

 OYNAT 01:39

AK Parti Grup Başkanvekili Turan: CHP'nin yurt dışında Türkiye'yi şikayet etmesi kendi görevi

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan TVNET kanalında Ersin Çelik'in sunduğu İç Hatlar programına konuk oldu. Turan 'CHP'nin yurt dışında Türkiye'yi şikayet etmesi kendi görevi. Bu parti Sayın Baykal'dan sonra büyük bir operasyonla el değiştirdi' dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.