1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Partide büyük kriz! Erdoğan'la görüşmek isteyen 12 kişi kim?
AK Partide  büyük kriz! Erdoğan'la görüşmek isteyen 12 kişi kim?

AK Partide büyük kriz! Erdoğan'la görüşmek isteyen 12 kişi kim?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, FOX TV'de katıldığı programda, "AK Parti içinde Süleyman Soylu'dan rahatsız olan aralarında Selami Altınok'un da bulunduğu 12 kişi Tayyip Erdoğan ile görüşmek istiyor ama görüşemiyorlar." ifadelerini kullandı.

A+A-

Erzurum Güncel- CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, FOX TV'de katıldığı programda AKP içinde Süleyman Soylu krizi yaşandığını dile getirdi.

Özel, ''Süleyman Soylu'nun rahatsız ettiği AKP'li isimler vardı. Mesela 17 25 Aralık'ta Aksaray Valiliği'nden İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gönderilen Selami Altınok ya da İstanbul İl Emniyet müdürüyken Süleyman Soylu'nun çatıştığı şimdi Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olan Mustafa Çalışkan. Bu isimlerle ilgili Süleyman Soylu kendisini aklamak ve bu isimleri karalamak içi Anadolu Ajansı'na bir belge yolladı. Çakarlar da ve korumalarda FETÖ üyesi diye bu iki isim vardı " ifadelerini kullandı. 

"RAHATSIZLIK BÜYÜK EFENDİM"

Taksim camii açılışında Erdoğan ile Selami Altınok'un konuştuğunu söyleyen Özel, " 'Rahatsızlık büyük efendim' demiş, Erdoğan'da Bülent Turan'a yönlendirmiş. o da oturmuş konuşmuş. Yani Selami Altınok 11 arkadaşın derdini gidip Cumhurbaşkanına dökecek ama dökemiyor, Bülent Turan'a a söyle diyor. Mecliste de bu konuşuluyor zaten. Ama 5'li çetedeysen sabah kahvaltısında şantiyeden Cumhurbaşkanını arayabiliyorsun." dedi. 

Özel, sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunarak, AKP içinde Süleyman Soylu'dan rahatsız olan aralarında Selami Altınok'un da bulunduğu 12 kişi Tayyip Erdoğan ile görüşmek istiyor ama görüşemiyorlar. Ancak beşli çetenin bir üyesiysen istediğin zaman Tayyip Erdoğan ile görüşebiliyorsun. Böyle bir Türkiye'ye savrulmuş durumdayız." açıklamasını yaptı. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.