1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti'den 'Abdullah Gül aday olacak mı?
AK Parti'den 'Abdullah Gül aday olacak mı?

AK Parti'den 'Abdullah Gül aday olacak mı?

"2019 seçimlerinde Abdullah Gül’ün de aday olma ihtimali gündeme geliyor. Siz böyle bir ihtimal görüyor musunuz? Temasınız var mı?" sorusuna AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, cevap verdi.

A+A-

Erzurum Güncel- "2019 seçimlerinde Abdullah Gül’ün de aday olma ihtimali gündeme geliyor. Siz böyle bir ihtimal görüyor musunuz? Temasınız var mı?" sorusuna AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Ara sıra görüşürüz, bayramlarda bayramlaşırız. Abdullah Bey’in bu partinin kuruluşunda çok büyük emeği var. Dışişleri Bakanlığı yapmış, Başbakanlık yapmış, bu partinin gösterdiği aday olarak Cumhurbaşkanlığı yapmış. Partiye rağmen öyle bir işe gireceği kanısında değilim" yanıtını verdi.

Bugün AK Parti’nin 16. kuruluş yıldönümü. Peki yola çıktıklarındaki hedeflerini ne ölçüde gerçekleştirdiler? Ne kadar değiştiler? Hayal ettikleri ile şimdiki durum benziyor mu? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Gazete Habertürk'ten Kübra Par'ın sorularını yanıtladı.

- Hayati Bey, 16 yıl önce bugün AK Parti’yi kurduğunuz zaman, iktidara gelip 4 dönem boyunca kalabileceğinizi düşünmüş müydünüz?

Açıkçası o günkü siyasi arenada iktidar olmak kolay değildi. Önümüze sürekli engeller konuldu ama parti programımıza baktığınızda orta ve uzun vadeli hedeflerimizi, planlarımızı görürsünüz. Bunların büyük bölümünü gerçekleştirdik ve başarıyla hayata geçirdik. Milletimiz de bu başarılarımızı takdir etti ve 16 yıldır bizi iktidar yaptı. Girdiğimiz tüm seçimlerden başarıyla çıktık. Başta genel başkanımızın güçlü liderliği olmak üzere ortak akla verdiğimiz değer, milletimizle iç içe olmamız, Türkiye’nin tüm sorunlarına hassasiyetle eğilmemiz, gece-gündüz demeden disiplinli çalışmamız bizi bugünlere getirdi.

17035455_10155192203491122_1110579013_n-145.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.