1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Partili başkana kuralları hatırlatan polise ''korona'' sürgünü!
AK Partili başkana kuralları hatırlatan polise ''korona'' sürgünü!

AK Partili başkana kuralları hatırlatan polise ''korona'' sürgünü!

AK Parti Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı’nın düğününde pandemi yasakları nedeniyle “bitirin” uyarısı yapan polis memurunun başka bir ilçeye sürgün ettirildiği iddia edildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Ağustos ayı sonlarında AK Parti Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Murat Urlu dünya evine girdi. Düğün törenine AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve partililer de katıldı. Katılımın yoğun olduğu düğüne, saat gece yarısını geçtiğinde Korkuteli İlçe Emniyeti’nde görevli polis memuru Rahim Kayasu’nun da aralarında olduğu bir ekip gitti ve pandemi yasağını hatırlattı. Düğünün sonlandırılmasını isteyen polis memurunun üzerine AK Parti’li gençler yürüyünce olay yerine takviye ekip çağrıldı.

Sözcü’den İsmail Akın’ın haberine göre, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ertesi gün polis memuru Rahim Kayasu’yu telefonla aradı ve “Sen AK Parti düşmanı mısın?” diye sordu. Ardından da Sancaktar’ın polisi Serik İlçesi’ne sürgün ettirdiği iddia edildi.

Bu arada AK Parti İlçe Başkanı Sancaktar’ın da eşi ve çocuğuyla birlikte virüse yakalandığı ortaya çıktı. Sancaktar haberi sosyal medyadan, “Uyarıları dinleyelim” ifadesiyle duyurdu.

Polis memuru Kayasu da, kendi sosyal medya hesabından, “Yok yok bu kesin ben değilimdir diyeceğim de benden başka düğünü kapattırdım diye sürülen olmadı ki” diye yazdı. Polis, yeni görev yerine giderken, düğün sahipleri koronavirüsle temaslı oldukları gerekçesiyle karantinaya alındı.

 

Sözcü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.