1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. AK Partili belediye 15 milyon TL'yi çöpe attı
AK Partili belediye 15 milyon TL'yi çöpe attı

AK Partili belediye 15 milyon TL'yi çöpe attı

Ordu’da AKP’li belediyenin milyonlarca lira harcayarak inşa ettirdiği Botanik Bahçesi “Hastane yapılacak” diye söküldü. Ancak artık ortada ne botanik bahçesi var ne de hastane.

A+A-

Erzurum Güncel- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu'na kamu zararı oluşturdukları gerekçesiyle soruşturma açılması tartışmaları sürerken, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, AK Partil Ordu Belediyesi'nin icraatını gündeme getirdi.

Sözcü gazetesinden İsmail Akduman'ın haberine göre Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin, 15 milyon TL'ye Botanik Parkı yaptırdığını belirten Adıgüzel, şunları kaydetti:

“Şehir hastanesi yapılacak diye Botanik Parkı söktüler. Sonra hastaneden de vazgeçtiler. 15 milyon çöpe gitti. Ne hastane var, ne botanik park, ne de soruşturma. Sahile Deniz Yıldızı diye bir proje yaptılar. Müteahhit bıraktı gitti, 400 bin TL heba oldu. Boztepe'de Cam Teras Projesi yapıp vazgeçtiler, proje bedeli olarak 360 bin TL. ödediler. Boztepe'de Macera Parkı yaptılar, açılıştan sonra kapatıp söktüler. 3.5 milyonu çöpe attılar.”

Devletin milyonlarca lirasını heba eden AK Partil belediyelere ses çıkarılmadığını savunan Adıgüzel, “Sonra Fındıklı'da tabela, İstanbul'da afiş masrafı diye soruşturma aç. Yüzsüzlüğün de bir sınırı var” dedi.
 

Sözcü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.