1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Akit yazarından tutuklamalara tepki
Akit yazarından tutuklamalara tepki

Akit yazarından tutuklamalara tepki

Akit yazarı Latif Erdoğan, son dönemde FETÖ suçlamasıyla yaşanan tutuklamalara tepki gösterdi...

A+A-

Erzurum Güncel- Akit yazarı Latif Erdoğan, son dönemde FETÖ suçlamasıyla yaşanan tutuklamalara tepki gösterdi.

Bugünkü yazısında konuya dikkat çeken Erdoğan, “Bu durumun bir müddet sonra toplum vicdanında mağduriyet algısına dönüşmeyeceğini ise hiç kimse garanti edemez” diye yazdı.

İşte Erdoğan’ın yazısının o bölümü…

“Toplumun gerilim içinde ve tedirgin olduğunu ve bu sebeple de bir an önce OHAL'in kaldırılarak normal sürece dönülmesi gerektiğini sürekli dillendirenler, bilerek veya bilmeyerek bu tür yaptıkları uyarılarla aslında gerginliği, gerilimi, tedirginliği tetiklemektedirler veya tetikleme peşindedirler. Özellikle, her gözaltı veya tutuklama dalgasının böylesi bir gayeye hizmet ettirilmek istenmesini de bu meyanda değerlendirmemiz gerekir.

Hele, bu gözaltı ve tutuklamalarda, tutuklama gerekçeleri oldukça zayıf görünen kişilerin tercihi, devletin mücadelesini zaafa uğratma adına yapılan bir kripto FETÖ oyunu olabileceğini akla getirmektedir ki, devletimizin ve hükümetimizin bu noktada sonucun selameti bakımından çok daha hassas davranması icap etmektedir.

Zaten tabloya bakıldığında, az sayıda ismin dışında, örgütün üst düzey üyelerinin hep dışarda olduğu, tutuklamaların ise, genelde çok çok alt kademelerde gerçekleştiği görülmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.