1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Aktepe'nin Naaşı,Erzurum'a Getirildi
Aktepe'nin Naaşı,Erzurum'a Getirildi

Aktepe'nin Naaşı,Erzurum'a Getirildi

Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Piyade Teğmen Ahmet Aktepe’nin naaşı, baba ocağı Erzurum’a getirildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Teğmen Ahmet Aktepe'nin naaşı, baba ocağı Erzurum'a getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda, PYD-YPG/PKK/KCK ve DEAŞ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Piyade Teğmen Aktepe (32) için Erzurum Hava Meydan Komutanlığında tören düzenlendi. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, kente getirildiği Solotürk uçağından askeri tören mangasınca alınıp bir süre omuzlarda taşınarak katafalka konuldu.

20180206aw299199_01.jpg

İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula'nın duasının ardından askerlerce katafalktan alınan Aktepe'nin cenazesi, Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Törene, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Uğur Tarçın, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, şehidin yakınları ve askeri erkan katıldı.

Ailesinin tek erkek çocuğu olan Ahmet Aktepe'nin, babasını 25 yıl önce kaybettiği ve 4 kız kardeşinin bulunduğu belirtildi.

Evli ve 3 yaşında Esra Aysima isimli bir kız çocuğu olan şehit teğmenin cenazesi kent merkezindeki Narmanlı Camii'nde ikindi vakti düzenlenecek cenaze töreninin ardından memleketi Tortum ilçesine götürülecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.