1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. Alın size AGİT
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

Alın size AGİT

A+A-

17 Mart 7 Nisan tarihleri arasında bir grup Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) heyeti, aralarında Erzurum'un da bulunduğu Doğu ve Güneydoğu illerinde referandum öncesinde güya halkın nabzını tuttu!

Hayırcıların özgürce propaganda yapamadığı yalanını sözde raporun en tepesine yerleştiren yeni algı uzmanları, kamu görevlilerinin baskı ve tehdit altında olduğu iftirasını attı.

Hem vicdansızlar 

hem de utanmaz

Başta Suriye ve Irak olmak üzere, bazı ülkelerde çoluk çocuk ayrımı yapılmaksızın, kimyasal silahlarla masum insanların katledilmesine sadece seyirci kalan Avrupa Birliği (AB), ülkenin adı Türkiye olunca anında bünyesindeki AGİT'i üzerimize saldı!  Geçtiğimiz günlerde AGİT'ten bir heyet ülkemize gelip insan hakları savunucusu pozları takınarak, 16 Nisan yapılacak anayasa değişikliği referandumunu itibarsızlaştırmanın çarelerini aradı!

FETÖ yazsaydı 

ancak bu kadar olurdu!

Erzurum'da da gözlem(!) yapan AGİT heyeti ne hikmetse yalnızca FETÖ'cülerin ve PKK'lıların yayıp durdukları, "muhaliflere şiddetli baskı yapılıyor" şeklindeki propagandanın tekrarını rapor haline getirdi! AB ülkelerindeki Türkiye karşıtı çevrelerin gözüyle kaleme alınan ve tamamen ön yargılarla dolu raporda, "...hayırcılar çoğunlukta, ancak devlet eliyle ağır bir baskı ve tehdit altında oldukları için düşüncelerini özgürce ifade edemiyorlar" deniliyor!

Halkın "evet"i 

AGİT'i de çıldırttı!

Almanya ve Hollanda başta olmak üzere birçok AB ülkesinde, insan haklarına ve demokrasiye aykırı biçimde bakanlarımıza karşı takınılan insanlık dışı o tavrı sorun etmeyen AGİT, söz konusu Türkiye olunca Doğu ve Güneydoğu'da halkın "evet"ten yana olan tercihini değiştirmek adına, FETÖ ve PKK ile aynı çizgide algı operasyonu yaratmakta hiç bir sakınca görmüyor!

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.