1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Alkışlar Erzurum 112 Acil Çağrı Merkezi Personeline
Alkışlar Erzurum 112 Acil Çağrı Merkezi Personeline

Alkışlar Erzurum 112 Acil Çağrı Merkezi Personeline

112 Acil Çağrı Merkezi personeli, can dostlarımız sokak hayvanlarını unutmadı.

A+A-

Erzurum Güncel- Korona sürecinde büyük fedakarlık örneği göstererek onlarca insan canına dokunan Erzurum 112 çalışanları, bu kez sokakta yaşayan hayvanların açlıktan ölmemesi için seferber oldular. Büyükşehir Belediyesi ile 112 Acil Çağrı Merkezi personelinin ortak yapılan çalışması ile, personellerin nöbet saatleri dışında, soğuk havadan ve sokağa çıkma kısıtlamasından etkilenen sokak köpekleri ve kediler için doğaya mama ve su bırakıldı. Soğuk kış günlerinde sokaklarda yiyecek bulmakta zorluk çeken hayvanlar için, mahalleler, park ve bahçelere mama, yem ve yiyecek bırakan hayvansever personeller takdir topladı. 

 

 

BU KEZ SOKAK HAYVANLARI AÇLIKTAN ÖLMESİN DİYE SEFERBER OLDULAR

 

 

Korona sürecinde büyük fedakarlık örneği göstererek onlarca insan canına dokunan 112 çalışanları, bu kez sokakta yaşayan hayvanların açlıktan ölmemesi için seferber oldular. 112 Acil personeli, Büyükşehir Belediyvsi ile ortak bir çalışma yapıp nöbet saatleri dışında şehir merkezi ile  kırsal alanlarda bulunan sokak hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmesi için mahalleler, park ve bahçelerde oluşturulan belirli alanlara mama ve su bıraktılar. 

 

 

 

 

HERKES DUYARLI OLMALI

 

 

Farklı noktalaraki alanlara mama, yem, ekmek kırıntıları ve su bırakan hayvansever 112 Acil Çağrı Merkezi personeli, bazı sokak köpeklerine de kendi elleriyle su içirdiler. Yetkililer, sokak hayvanlarının aç kalmaması için bu çalışmaların sürekli yapılması gerektiğini belirterek, tüm vatandaşlara oturdukları mahallede uygun alanlara mama, ekmek ve su gibi sokak hayvanlarını doyurucak yaşamsal ihtiyaçlar konulması ricasında bulunarak herkesi hayvanlara karşı duyarlı olmaya çağırdılar. 

Sinan Aydın/ radarhaber.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.