1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Antalya'da ormanı yakarken suçüstü yakalanan zanlı tutuklandı
Antalya'da ormanı yakarken suçüstü yakalanan zanlı tutuklandı

Antalya'da ormanı yakarken suçüstü yakalanan zanlı tutuklandı

Manavgat ilçesinde aynı bölgede üç yangın çıkartıp dördüncü noktayı yakmaya çalışırken suçüstü yakalanan şahıs tutuklandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Sorgun çamlığında yükselen dumanlar nedeniyle ihbar üzerine bölgeye ekipler sevk edilmişti.

3 noktada çıkan yangınlar söndürülürken 4. noktada ormanı ateşe vermeye çalışan 1 kişi suçüstü yakalanmış ve gözaltına alınmıştı.

TUTUKLANDI

Suçüstü yakalanan 31 yaşındaki Semih K., bugün çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Uyuşturucu ve adam yaralama suçlarından sabıkalı olan zanlı, ifadesinde Side Mahallesi'nde 1 Eylül tarihinde yanan evini dikkat çekmek ve sesini duyurmak amacıyla yaktığını ileri sürdü.

 

Antalya da ormanı yakarken suçüstü yakalanan zanlı tutuklandı #1

 

"DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YAKTIM"

Semih K. ifadesinde, "1 Eylül tarihinde evim yandıktan sonra dışarda kalmaya başladım. Bir haftadır Sorgun çamlığında yaşıyorum. 14 Eylül tarihinde gece ısınmak için ateş yaktım ve öğle saatlerine kadar ateşi söndürmedim. Ateşin başından da söndürmeden ayrıldım. Oradan kaymakamlığa gidip evimin yandığını ve şehir dışına çıkacağımı söyleyerek 200 TL yardım aldım. Bu parayla Ankara'ya gidip üç gün kaldım. Sonra Ankara Valiliğinden yine bilet parası alıp Manavgat'a geldim ve Sorgun çamlığına döndüm. Dün geceyi yine Sorgun çamlığında geçirdim. Evim yandığı halde yardım alamadığım için dikkat çekmek amacıyla çakmakla yangın çıkarıp kaçtım. Amacım sesimi duyurup dikkat çekmekti" ifadelerini kullandı.

Manavgat’ta birçok yangının Semih K. tarafından çıkarıldığı tespit edildi.

 

Antalya da ormanı yakarken suçüstü yakalanan zanlı tutuklandı #2

İlginizi Çekebilir

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.