1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ayıp ettin Düzgün: Aday olmayacaktı, başkan oldu
Ayıp ettin Düzgün: Aday olmayacaktı, başkan oldu

Ayıp ettin Düzgün: Aday olmayacaktı, başkan oldu

Erzurumspor'dan elini ayağını çektiğini açıklayarak BLÖF yapan Başkan Sekmen, Ömer Düzgün'ü yeniden başkan seçtirdi. Erzurum'un sevilen esnafı olan Düzgün, böylece kendi ipini çekti. Taraftardan tepki yağdı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum'u büyük tepkisini çeken, esnaflığıyla bir numara olan ve spor alanında dibe vuran isim BB Erzurumspor’da  yeniden başkan seçildi.

Süper Lig'e veda eden ve önümüzde ki sezon TFF. 1. Lig’de mücadele edecek olan BB Erzurumspor’da seçimli Olağan Genel Kurul Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

 

Genel Kurul’da ilk olarak Divan Kurulu Başkanı ve üyeleri seçildi. Divan Kurulu Başkanı olarak seçilen Eyüp Tavlaşoğlu Genel Kurulu yönetti. Genel Kurul’da BB Erzurumspor’un güncel borcu 67 milyon 353 bin 199 lira olduğu açıklandı. Daha sonra faaliyet raporu, gelir-gider tablosu ve denetleme kurulu raporu okunarak yönetim ibra edildi.

 

Geçtiğimiz günlerde aday olmayacağını açıklamasına rağmen seçime tek aday olarak giren Ömer Düzgün, Genel Kurulun sonunda açık oylama usulüyle yapılan seçimde yeniden BB Erzurumspor başkanlığına seçildi.

 


Seçimlerin ardından açıklamalarda bulunan BB Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün, hedeflerinin yeniden Süper Lig olduğunu ifade ederek, "Uzun yıllardır gururla yürüttüğüm yöneticilik görevinin ardından yaptığımız listeyle bugün yeniden buradayız. Bu şehre hizmet eden biri olarak Erzurumspor’a hizmet etmek yolunda ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla bugün huzurlarınızdayız. Daha önce aday olmayacağımı açıklamıştım. Aday olacak arkadaşların önünü açmıştık. Maalesef gördüğünüz gibi başka bir aday çıkmadı. Geçen sezonun ortasında Hüseyin Üneş’in yönetimi bırakmasının ardından takıma sahip çıkmak için bu görevi üstlenmiştik. Şimdide aynı sahiplenme duygusuyla buradayız. Mazisi şan ve şerefle dolu bu kadim şehrin hangi noktasında hangi görevi icra edersek edelim, bu şehrin ruhuna uygun davranmak bizim görevimizdir. Ruhunda şampiyonluk olan Erzurumspor’umuzu yeniden Süper Lige çıkartmak üzere ve büyük Erzurumspor taraftarına layık bir takımla yeniden başlamak için sizin desteğinize ihtiyacımız var" dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.