1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aykut Demir: "TFF’nin almış olduğu karar şaşırtıcı"
Aykut Demir: "TFF’nin almış olduğu karar şaşırtıcı"

Aykut Demir: "TFF’nin almış olduğu karar şaşırtıcı"

BB Erzurumsporlu futbolcu Aykut Demir:"Her an hasta olabilirim psikolojisi ile ne kadar verimli sonuçlar alınabilir"

A+A-

Erzurum Güncel- BB Erzurumspor'un deneyimli futbolcusu Aykut Demir, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) ligleri başlatmasıyla ilgili aldığı karar için, "TFF’nin almış olduğu karar şaşırtıcı" ifadelerini kullanırken, kendilerini umursamayan kişiler olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz günlerde TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da 11 futbolcunun korona virüs testinin pozitif çıkmasının üzerine takımdaki futbolculardan Türkiye Futbol Federasyonu'na sitemler devam ediyor. Karantinadaki futbolculardan Aykut Demir, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayımladı.
Kendisinin karantina altında olduğunu ve bu durumun sorumlusunun ise TFF olduğunu ifade eden Aykut Demir, "Malum olduğu üzere hem dünyada hem de Türkiye’de olmak üzere elim bir salgın ile mücadele içerisindeyiz. Bu mücadele süresince almış olduğu önlemlerden dolayı başta sağlık bakanımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına ve bu mücadelede canını hiçe sayarak çalışan herkese teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca şunları belirtmeden de geçemeyeceğim. Bunca tedbirler kapsamında her türlü sosyal faaliyet alanlarının durdurulduğu, camilerimizin ve en kutsal mekanımız Kabe’nin dahi ibadete kapatıldığı bir ortamda böylesine kutsal sayılacak derecede futbol için alınan kararlar cidden düşündürücüdür. Hayatın durduğu insanların bu denli korktuğu bir zamanda bu şekilde açıklamalar akıl tutulmasından başka bir şey değildir. Ancak Takdir-i İlahi o ki ben şahsım olarak böyle bir imtihan ile karşı karşıya kaldım ve şu an karantina altındayım. Şu an içinde bulunduğumuz mukadderat. Kendimizi bu şekilde teskin etmeye çalışsak da bu halin sorumluları ortadadır. Bu hususta en çok tedirgin olduğum nokta ailem ve çocuklarımdır" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.