1. HABERLER

  2. SPOR

  3. B.B Erzurumspor Topbaşı yapıyor!
B.B Erzurumspor Topbaşı yapıyor!

B.B Erzurumspor Topbaşı yapıyor!

B.B Erzurumspor, 2 Temmuz’da top başı yapıyor. İlk kamp Erzurum’da, ikinci kamp ise...

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Ligde mücadele edecek olan B.B Erzurumspor, 2 Temmuz’da top başı yapıyor. İlk kamp Erzurum’da, ikinci kamp ise Bolu Topuk yaylasında. Spor Toto 1. Ligde mücadele edecek olan B.B Erzurumspor, 2 Temmuz’da toplanıyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde topbaşı yapacak olan Mavi Beyazlı takım, iki ayrı kamp dönemi geçirecek. Sezona sıkı bir hazırlık yaparak girip başarılı sonuçlar alarak tekrar süper lige çıkmayı hedefleyen B.B Erzurumspor’da, kamp dönemine kadar takımda kalacak futbolcular ile dış transferde görüşme halinde olunan futbolcularla bir an önce anlaşma yapılması amaçlanıyor. 

 

MUZAFFER HOCA OTURMUŞ KADRO İLE KAMI BAŞLATMAK İSTİYOR

 

Teknik patron Muzaffer Bilazer’in kamp dönemine kadar en azından şekillenmiş bir kadro ile girmek istiyor. Bilazer’in iç ve dış transferde mümkün olduğu kadar hızlı yol alınmasının takımın kamp döneminin daha faydalı geçeceğine inandığını ve yönetimle bu yönde fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Bu doğrultuda takımda kalacak futbolcularla dış transferde bir an önce yeni transferlerin takıma dahil edilmesi için yönetimin elini çabuk tuttuğu gelen bilgiler arasında.

 

İKİNCİ KAMP TOPUK YAYLASINDA

 

B.B. Erzurumspor basın sözcüsü Ahmet Dal, kamp dönemi ile ilgili verdiği bilgide, ‘‘ Takımımız 2 Temmuz’da toplanıyor. Birinci etap kamp Erzurum’da, ikinci etap kamp dönemi ise Bolu’da Topuk yaylasında yapılacak. Topuk yaylasındaki kamp ile ilgili tarih henüz netleşmedi. O yönde çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi. Mavi beyazlı takımda, adı transfer dedikodularına karışan önemli isimlerle ilgili ise kulübe şuana kadar yapılan resmi bir teklif olmadığı öğrenildi. B.B Erzurumspor yönetimi, transferin gündeminde olan futbolcuların takımla sözleşmelerinin devam ediyor olması nedeniyle bu konuda daha rahat davranıyor.   

 

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.