1. HABERLER

  2. DOĞU ANADOLU

  3. Babanın yürek dağlayan feryatları!
Babanın yürek dağlayan feryatları!

Babanın yürek dağlayan feryatları!

ERZİNCAN’da sulama kanalına düşerek kaybolan oğlu 9 yaşındaki Ahmet Kaya’yı arayan 34 yaşındaki İsmail Kaya’nın feryatları yürekleri dağladı. Acılı babanın çaresizliği görenleri ağlatırken, 45 dakika sonra set tahtasına takılı halde bulu

A+A-

Erzurum Güncel-

ERZİNCAN’da sulama kanalına düşerek kaybolan oğlu 9 yaşındaki Ahmet Kaya’yı arayan 34 yaşındaki İsmail Kaya’nın feryatları yürekleri dağladı. Acılı babanın çaresizliği görenleri ağlatırken, 45 dakika sonra set tahtasına takılı halde bulunup sudan çıkarılan Ahmet Kaya’nın kalbi, yapılan müdahaleyle yeniden çalıştırıldı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Olay bugün saat 12.00 sıralarında kent merkezine 6 kilometre uzaklıktaki çukurkuyu Beldesi Bozyazı Mahallesi’nde meydana geldi. Beldedeki Hancı Mahallesi’nde oturan İsmail ve Gülşah Kaya çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan, çukurkuyu Merkez İlköğretim Okulu 2’nci sınıf öğrencisi Ahmet Kaya, bir arkadaşı ile birlikte taş atarken bir anda dengesini kaybederek Akbulut Sulama Birliği’ne ait su kanalına düştü. Yaklaşık 1.5 metre derinlikteki kanalın bulanık ve akıntılı suyunda küçük çocuk gözden kayboldu. Olayın aileye haber verilmesinin ardından koşarak bölgeye gelip kanala giren İsmail Kaya, oğlunu kanalda aramaya başladı. "Ahmet, oğlum, yavrum neredesin? Allah’ım..." diye feryatlar içinde kanal içinde çocuğunu arayan babanın çaresizliği yürekleri dağladı. Bir an oğlunun bulunduğunu sanarak kanaldan çıkan ve koşan acılı baba, oğlunun bulunmadığını görünce tekrar kanala girerek yine onu bulmaya çalıştı.

Bir babanın yürek dağlayan feryatları
Foto galeri için tıklayın


KALBİ çALIŞTI

Bölgeye çağrılan Sivil Savunma ekipleri Ahmet’i bulmak için seferber olurken, yakınları da gözyaşı döktü. Sivil Savunma ekipleri kanala düştükten 45 dakika sonra yaklaşık 1 kilometre sürüklenen küçük çocuğu, kanalın suyunu kapatmak için kullanılan tahtaya takılmış halde buldu. Ahmet Kaya’nın sudan kendinden geçmiş bir şekilde çıkarılması sırasında baba İsmail Kaya ve yakınlarının feryatları, yine yürek dağladı.

Kalp masajı ve sunni teneffüs yapılan Ahmet Kaya Erzincan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kanalda yaklaşık 45 dakika kaldıktan sonra sudan çıkarılan Ahmet Kaya’nın yapılan müdahale sonucu duran kalbi, yeniden çalıştırıldı. Hayati tehlikesi süren Ahmet Kaya’nın yoğun bakım ünitesinde cihazlara bağlı olduğu bildirildi. />
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.