1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bahçeli'den teşkilatlara uyarı: 'Hiçbir tahrike, hiçbir kışkırtmaya itibar edilmeyecektir'
Bahçeli'den teşkilatlara uyarı: 'Hiçbir tahrike, hiçbir kışkırtmaya itibar edilmeyecektir'

Bahçeli'den teşkilatlara uyarı: 'Hiçbir tahrike, hiçbir kışkırtmaya itibar edilmeyecektir'

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den teşkilatlara uyarı:"Türkiye yüksek risk ve tehlikelerle boğuşmaktadır. Bu itibarla hiçbir tahrike, hiçbir kışkırtmaya, hiçbir kanunsuz eylem ve gösteriye iltifat ve itibar edilmeyecektir"

A+A-

Erzurum Güncel- MHP Genel Başkanı Bahçeli: "PKK/PYD tarafından istilaya uğrayan, yöre halkına eziyet ve zulmedilen Afrin’in, ardından diğer terör yuvalarının tepeden tırnağa temizliği milli bir mecburiyet, ahlaki ve hukuki bir mükellefiyettir."

Suriye'nin Afrin kentinde terör örgütü PYD/PKK'ya karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekatı 12'nci gününde devam ederken etkisiz hale getirilen terörist sayısı 712 olduğu açıklanırken MHP Lideri Devlet Bahçeli'den açıklama geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afrin operasyonuna ilişkin yaptığı açıklamada ''Afrin'in ve diğer terör yuvalarının temizlenmesi mecburiyettir'' ifadelerini kullandı.

''TERÖR YUVALARI TEPEDEN TIRNAĞA TEMİZLENMELİ''
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin bir açıklama geldi.

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

"PKK/PYD tarafından istilaya uğrayan, yöre halkına eziyet ve zulmedilen Afrin’in, ardından diğer terör yuvalarının tepeden tırnağa temizliği milli bir mecburiyet, ahlaki ve hukuki bir mükellefiyettir. Türkiye’nin maruz kaldığı sıcak ve yakın tehditlerin aşılabilmesi için yeşermiş ahlaki ve milli ittifak ruhunun, beka ve birliğimizi teminat altına alıp küresel ve bölgesel kanlı operasyon ve oluşumlara karşı set çekeceği çok iyi bilinmelidir."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.