1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Bakan bey dumanlı masada
Bakan bey dumanlı masada

Bakan bey dumanlı masada

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Cengiz Tekinsoy'un sosyal medyadan paylaştığı ve aralarında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de bulunduğu ‘’Duman altı’’ fotoğraflar, tartışma yarattı.

A+A-

Erzurum Güncel- Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Cengiz Tekinsoy’un paylaşıp ardından kaldırdığı fotoğraflarda garsonlar tarafından masada bulunan kaynar suya buz atılarak duman çıkarıldığı görülüyor.

bakan-masa

CHP Kayseri Melikgazi İlçe Başkanı İbrahim Kaan, “Kimisi vatan savunmasında şehit düşüyor, kimisi köpüklü masada keyif sürüyor. Mehmetçik Afrin'de vatan savunmasında, Özhaseki köpüklü masada'' dedi

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Tekinsoy ise tepki çeken fotoğrafları hesabından kaldırdı ve ‘'Mesai arkadaşlarıma bu ağır çalışma temposu içerisinde bir akşam yemeği ikram etmek istedim. Sayın Bakanımızı da bu yemeğe davet ettim. Ancak bu durumun, çok farklı yönlere çekildiğini görmek, kahredici bir durumdur. Maksatlı olarak bunu istismar etmek isteyip, çarpıtmaya çalışanları, Allah'a havale ediyorum” dedi.

Özgür Özel'den fotoğraf tepkisi: İçim sızladıÖzgür Özel'den fotoğraf tepkisi: İçim sızladı

Bakan Arslan'ı uyaran robot, yeniden programlandıBakan Arslan'ı uyaran robot, yeniden programlandı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.