1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Bakanlık az önce duyurdu! Suriye'de hava toplu saldırı
Bakanlık az önce duyurdu! Suriye'de hava toplu saldırı

Bakanlık az önce duyurdu! Suriye'de hava toplu saldırı

Milli Savunma Bakanlığı Twitter adresinden Suriye'nin İdlib vilayetindeki Gerginliği Azaltma Bölgesindeki 10 numaralı gözlem noktasına 35 havan atışıyla saldırı düzenlendiğini duyurdu. Saldırıda üç asker yaralandı.

A+A-

Erzurum Güncel- MSB'nin tweetinde "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesindeki 10 numaralı Gözlem Noktamıza Suriye rejim güçlerinin kontrolündeki bölgeden kasıtlı olduğu değerlendirilen 35 havan atışı ile saldırı gerçekleştirildi" denildi.

T.C. Millî Savunma Bakanlığı@tcsavunma

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesindeki 10 numaralı Gözlem Noktamıza Suriye rejim güçlerinin kontrolündeki bölgeden kasıtlı olduğu değerlendirilen 35 havan atışı ile saldırı gerçekleştirildi.https://www.msb.gov.tr/Basin-ve-Yayin/BasinAciklama/idlib-gerginligi-azaltma-bolgesinde-yer-alan-gozlem-noktamiza-rejim-gucleri-tarafindan-yapilan-havan-saldirisi-hakkinda-basin-aciklamasi-1362019 …

150

Twitter Ads info and privacy

99 people are talking about this

"Suriye rejim güçlerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde kontrol ettiği As Shariah bölgesinden, 3 kilometre mesafedeki Zawiyah Dağı bölgesinde yer alan 10 numaralı Gözlem Noktamıza kasıtlı olduğu değerlendirilen 35 havan atışı ile bir saldırı gerçekleştirilmiştir.

 

Yapılan havan saldırısında üç kahraman silah arkadaşımız hafif şekilde yaralanmış; üs bölgemizde yer alan, tesis, teçhizat ve malzemelerden bir kısmı kısmi hasar görmüştür. Yaralı personelin tahliye ve tedavileri devam etmektedir.

Saldırıyla ilgili olarak Rusya nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuştur."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.