1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. Bayram molası yok
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

Bayram molası yok

A+A-

Cumhur İttifakı'nda teşkilatlar ve adaylar tam kadro sahada...

İttifaktan amansız 

bir mücadele

2002'den buyana girdiği her seçimde, en yakın rakibinden bile uzak ara önde olmasına rağmen asla gevşekliğe kapılmayan AK Parti, 24 Haziran için de aynı kararlılık ve aynı a- zimle koşturuyor. Üstelik bu kez yarışta yalnız da değil. MHP ve BBP'nin de içinde olduğu Cum- hur İttifakı var yanında. CHP ve İYİ Parti gibi iddialı rakiplerine karşı verdiği mücadeleyle yetinmeyen AK Parti, bir de FETÖ, PKK ve uluslararası şer cephesi- nin yalan ve iftiralarına cevap yetiştiriyor, iddiaları çürütüyor.

Liderlerden talimat: 

Uyanık olun ve çok çalışın

Gerek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerekse MHP lideri Devlet Bahçeli, parti teşkilatlarına gönderdiği ayrı ayrı talimatlarında, her türlü tuzak, oyun ve provokasyona karşı herkesin uyanık olması gerektiği- ni hatırlattı. Erdoğan, ayrıca hiç bir partilinin "nasıl olsa seçimi kazanıyoruz" şeklinde bir anlayı- şa kapılıp, rehavete düşmemesi gerektiğini vurguladı. Bu talimat, zaten sahada olan parti teşkilatlarını ve milletvekili adaylarını daha da hızlandırdı.

Güney ilçelerde Akdağ sevgisi etkili oluyor

24 Haziran sabahına kadar gidilmedik köy, mahalle ve mezra bırakmayacak biçimde çalışma programı uygulayan AK Partili ve MHPli adaylar, seçmenle bire bir temas kuruyor. Özellikle güney ilçelerde son derece aktif bir süreç yaşayan AK Parti adayları, bazı konularda itiraz ve eleştirilerini dile getiren vatandaşları saygıyla dinliyor ve yapılan eleştirilere inandırıcı cevaplar veriyorlar. Recep Akdağ'ın çok etkili olduğu bu ilçelerde, AK Parti'nin büyük bir sıçrama yapması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.