1. HABERLER

  2. EGE

  3. Bayram namazı toplu kılınacak mı?
Bayram namazı toplu kılınacak mı?

Bayram namazı toplu kılınacak mı?

Bayram namazı saat kaçta, evde mi kılınacak? Diyanet İşleri il il İstanbul Ankara bayram namazı saatleri burada!

A+A-

Erzurum Güncel- Mübarek Ramazan Bayramı’na girmemize sayılı günler kala, bayramın en önemli anlarından bir tanesi olan ‘Bayram Namazı’ bu yıl koronavirüs nedeniyle camilerde kılınamayacak. Hal böyle olunca, bu yıl corona virüsü nedeniyle camilerin kapalı olması ‘evde bayram namazı kılınır mı ve bayram namazı saat kaçta?’ sorularının yanıtlarının araştırılmasına neden oluyor. Haberimizin içerisinden ‘Bayram namazı saat kaçta, evde mi kılınacak?’ ve Diyanet İşleri 2020 il il İstanbul Ankara bayram namazı saatlerini bulabilirsiniz…Bayram namazı saat kaçta, evde mi kılınacak? Diyanet İşleri il il İstanbul Ankara bayram namazı saatleri burada!

Bayram namazı saat kaçta, evde mi kılınacak? Diyanet İşleri il il İstanbul Ankara bayram namazı saatleri son dönemin en çok araştırılan konuları arasında kendine yer buluyor. Ramazan Bayramı'na girmemize sayılı günler kala milyonlarca Müslüman, bayram namazı saatleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Bilindiği üzere Ramazan Bayramı'nın ilk gününde her yıl milyonlarca Müslüman camilere akın ediyor ve namaz ibadetlerini yerine getiriyor. Bu yıl corona virüsü nedeniyle camilerin kapalı olması vatandaşların Bayram namazı camide kılınacak mı? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ele alınan konu ile ilgili son sözü Ali Erbaş söyledi. Peki, bayram namazı saat kaçta kılınacak? İşte Diyanet İşleri ile 2020 İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namazı saatleri...

BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA KILINACAK? İSTANBUL, ANKARA, İZMİR VE İL İL BAYRAM NAMAZI SAATLERİ

Bayram namazının kılınmasının da şu an için mümkün görünmediğini dile getiren Ali Erbaş, "O saatte Müslümanların tezekkür, tefekkür etmelerini, hem kendileri hem aileleri hem İslam âlemi hem de bütün insanlık için dua ederek bayram namazı anını eda etmelerini tavsiye ediyorum. Önceki yıllarda olduğu gibi akraba ziyaretleri yapamayacağız ama telefonlarla dijital ortamlarla mutlaka akrabalarımızla bayramlaşalım. Bayramın güzelliğini yaşayalım" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.