1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş'ın sırrı ortaya çıktı! İkinci yarıda...
Beşiktaş'ın sırrı ortaya çıktı! İkinci yarıda...

Beşiktaş'ın sırrı ortaya çıktı! İkinci yarıda...

Yaptığı çıkışla Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının en çok puan toplayan takımları arasında yerini alan Beşiktaş'ta yeni transferler takıma çabuk adapte olurken, savunma ve orta saha oyuncuları da skora olan katkılarını arttırdı.

A+A-

Erzurum Güncel- Ligin ikinci yarısında 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Kara Kartal'da, bekler Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Adriano; 5 maçta toplam 1 gol ve 3 asistlik katkı yaparak atılan 14 golün 4'üne katkıda bulundu. Ligin ilk yarısında orta sahadaki Tolgay Arslan ve Gary Medel'den gol ve asist katkısı alamayan siyah-beyazlılarda, Oğuzhan 1 gol 3 asistle oynamıştı. İkinci yarının ilk 5 haftasında ise ortadaki Atiba-Dorukhan ikilisi toplam 5 golle oynadı ve Beşiktaş'ın ikinci yarıdaki gol yükünün 3'te 1'inden fazlasını sırtladı.Orta sahanın önünde yer alan Adem Ljajic, form grafiğini yükselterek hem oyuna olan katkısını arttırdı hem de 2 gol ve 3 asistle 5 maçta 5 gole doğrudan katkıda bulundu.  

Beşiktaş formasıyla şu ana kadar sadece 63 dakika sahada kalan Japon yıldız Shinji Kagawa da henüz form ve adaptasyon süreçlerini atlatamamasına rağmen, siyaz-beyazlı formayı giydiği ilk 3 dakikada 2 kez ağları havalandırmayı başardı. Kartal'ın yeni golcüsü Burak Yılmaz ise bir maçı cezası nedeniyle kaçırırken çıktığı 4 maçta 2 gole imza attı. Tecrübeli futbolcu, kritik Bursaspor maçında 3 puanı getiren golleri kaydetti. Burak Yılmaz gol atamadığı maçlarda da ortaya koyduğu arzulu ve istekli oyunuyla taraftarla arasındaki buzları eritti.

Beşiktaş'ta ikinci yarı:

GOL

Dorukhan 3

Burak Yılmaz 2

Ljajic 2

Atiba 2

Kagawa 2

Gökhan Gönül 1

Cyle Larin 1

 

ASİST

 

Ljajic 3

Lens 2

Quaresma 1

Adriano 1

Gökhan Gönül 1

Caner Erkin 1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.