1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ünal: ''Aşı yaptırmayacağım''
Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ünal: ''Aşı yaptırmayacağım''

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ünal: ''Aşı yaptırmayacağım''

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Serhat Ünal, aşı yaptırıp yaptırmayacağıyla ilgili soruya, “Ben yaptırmayacağım. Neden yaptırmayacağımı tahmin edersiniz.

A+A-

Erzurum Güncel- Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Serhat Ünal, aşı yaptırıp yaptırmayacağıyla ilgili soruya, “Ben yaptırmayacağım. Neden yaptırmayacağımı tahmin edersiniz. Ben 6. ayındayım. Hala 1/32 antikorum var. Benim antikorum bitmedi. Ben umut dünyası için umudum aslında...” dedi.

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Serhat Ünal ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Akova, yeni tip Korona virüs (COVİD-19)'e ilişkin dün Türkiye'de denenmeye başlanan aşı çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 Açıklamalr sırasında Prof. Dr. Ünal, "25 merkez belirlendi. Tüm hazırlıklar tamamlandıktan sonra da Hacettepe ilk oldu. Kademe kademe 25 merkezde yayınlanacak." derken, Akova ise "13 bin kişinin ilk aşamada 1200 kişisi, hastalık  açısından ön planda ve en riskli gruptaki sağlık personelleri olacak." ifadelerini kullandı.

Ünal'ın açıklamaları şöyle:

"Ben yaptırmayacağım. Neden yaptırmayacağımı tahmin edersiniz. Ben 6. ayındayım. Hala 1/32 antikorum var. Tek vaka nedeniyle yayın yapacağım. 3 ayda antikor bitiyor diyorlar ya... Benim antikorum bitmedi. Ben umut dünyası için umudum aslında... "

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.