1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Bomba elinde patladı!
Bomba elinde patladı!

Bomba elinde patladı!

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) tarafından düzenlenen mitingin ardından olaylar çıktı. Bir kişinin Emniyet Müdürlüğü'ne atmaya hazırlandığı bomba elinde patladı. Kolu kopan kimliği belirsiz şahıs hastaneye kaldırıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- "Buradayım, İrademe Dokunma" mitingi, bugün Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yapıldı. Öğle saatlerinde parti binası önünde toplanan kalabalık, BDP Eş Başkan Selahattin Demirtaş'ın gelmesiyle belediye binasına doğru yürüyüşe geçti.

Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız

 
Belediye binası önünde toplanan kalabalığa seslenen Demirtaş, "Bizim hiç kimseden bir korkumuz yoktur. Hele sizden saklayacak hiçbir şeyimiz yoktur. Gizli örgütü, gizli yapılanmayı kabul etmiyoruz. Ama deseler ki AKP'ye karşı direnmedir, işte biz bunu yapıyoruz ve bu yüzden de AKP'ye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı çok mutluyuz. İdris Naim Şahin diyor ki 'artık insanları meydanlara dökemiyorlar'. İşte sana Doğubayazıt Meydanı'ndan sesleniyorum, gör bu kalabalığı, bu dayanışmayı" dedi. Aralarında çok sayıda milletvekili, belediye başkanı ve ilçe yöneticilerinin katıldığı miting sonrası olaylar çıktı. Kalabalığın, Emniyet Müdürlüğü binası önünden geçişi sırasında henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin atmaya hazırlandığı bomba elinde patladı. Kolu kopan şahıs, çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahaleden sonra Erzurum'a sevk edildi. Polis olay yerinde yoğun güvenlik önlemi aldı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.