1. HABERLER

  2. EGE

  3. Bu iddia doğruysa skandal: NATO komutanı bayrağı indirmek istedi!
Bu iddia doğruysa skandal: NATO komutanı bayrağı indirmek istedi!

Bu iddia doğruysa skandal: NATO komutanı bayrağı indirmek istedi!

İzmir'de Afrin şehidi Tankçı Üsteğmen Muhammed Cihangir Çubukçu'nun baba evine ateş düştü. Şehidin evi Türk bayrakları ile donatılırken evin karşısındaki NATO karargahının duvarlarına da Türk bayrakları asıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- İzmir'de Afrin şehidi Tankçı Üsteğmen Muhammed Cihangir Çubukçu'nun baba evine ateş düştü. Şehidin evi Türk bayrakları ile donatılırken evin karşısındaki NATO karargahının duvarlarına da Türk bayrakları asıldı. Ancak iddiaya göre NATO karargah komutanı bayrakların asılmasına karşı çıkarak yasak olduğu gerekçesiyle indirilmesini istedi.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz Bölgesi'nde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda TSK'ya ait bir tankın isabet alması sonucu tankta bulunan beş asker şehit oldu. Hain saldırıda şehit olan askerlerden Tankçı Üsteğmen Muhammed Cihangir Çubukçu'nun İzmir'in Buca İlçesi'nde yaşayan ailesine acı haber ulaştı.

5a76c11ed3806c0c7895e058

sehit_ustegmen-1

Şahadet haberini aileye askeri yetkililer ve sağlık ekipleri tarafından verdi. Şehit Üsteğmen Çubukçu'nun evine akın eden yakınları büyük üzüntü yaşarken, bir kardeşi daha bulunurken şehidin bekar olduğu belirtildi.Abisinin Zeytin Dalı Harekatı'na katıldığını kendilerinden gizlediğini söyleyen şehidin kız kardeşi gözyaşlarına boğuldu.

TSK açıkladı: Afrin'de bir tankımız vuruldu!TSK açıkladı: Afrin'de bir tankımız vuruldu!

NATO Karargahı’nın duvarlarına Türk Bayrakları asıldı

İHA'nın haberine göre şehidin evine Türk Bayrağı asılırken, Çubukçu ailesinin evinin karşısındaki NATO Karargahı'nın duvarlarına da Türk Bayrakları asıldı.

Ispartalı uzman çavuş, Afrin'de şehit olduIspartalı uzman çavuş, Afrin'de şehit oldu

İddiaya göre, NATO Karargahı'nın Amerikalı nöbetçi komutanı, karargah duvarlarına asılan Türk Bayrakları'nın yasak olduğunu gerekçesiyle indirilmesini istedi. (İHA)

Giresunlu uzman çavuş Afrin'de şehit olduGiresunlu uzman çavuş Afrin'de şehit oldu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.