1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Büçge, Borsa başkanlığına aday!
Büçge, Borsa başkanlığına aday!

Büçge, Borsa başkanlığına aday!

Erzurum'un sevilen işadamlarından Abdullah Büçge, Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Yıllardır Erzurum Ticaret Borsası Başkanlık koltuğunu işgal eden ve Borsa adına FETÖ terör örgütüne maddi destek sağladığı iddia edilen Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu'na rakip çıktı.

Erzurum'un sevilen işadamlarından Abdullah Büçge, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Eylül Ayında yapılacak olan Erzurum Ticaret Borsası seçimleri için aday olduğunu ifade eden Büçge, Erzurum Ticaret Borsası'nın el değiştirme zamanının geldiğini söyledi.

ABDULLAH BÜÇGE KİMDİR

1959 yılı Erzurum ili Yukarı Mumcu Mahallesinde doğdu.Ticaret hayatına genç yaşta Pelit meydanında gıda toptancısı olarak babasının yanında başladı.Daha sonra Dökme Lpg nakliyatı firması kurarak 7 yıl süreyle işletmiştir.Akabinde 15 yıl süreyle TEMA Marketler zincirinin yönetim kurulu başkanlığını yapmıştır. Aynı süre zarfında 18 yıl Polis Vakfı Başkanlığı görevini sürdürmüştür. 1 yıl kadarda Özlü Un ve Yem Fabrikasının Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmıştır. Halen ERPALAN Organik Tarım ve Hayvancılık işletmesinin Yönetim Kurulu Başkanı, TEKAY Alışveriş Merkezinin sahibi ve Erzurum Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Yönetim Kurulu üyesidir. Evli ve 4 çoçuk babasıdır.

TIKLA OKU



 

111121.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum