1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Büyükşehir'de Atatürk skandalı
Büyükşehir'de Atatürk skandalı

Büyükşehir'de Atatürk skandalı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'na Kültür Müdürü Emre Koç'un atanması bir skandalı da ortaya çıkardı. Daire başkanlığında Atatürk'e yer verilmedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'na Kültür Müdürü Emre Koç'un atanmasıyla birlikte bir skandal da ortaya çıktı.

Çiceği burnundaki daire başkanı Emre Koç'un, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'ın, hayırlı olsun ziyaretinde paylaştığı fotoğraf olay oldu. Günler öncesinde paylaşılan fotoğrafın, "Erzurumcumhuriyeti" adlı sosyal medya hesabından paylaşılması üzerine tepki yağdı. 

Merak edilen ise  Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, daha önceki daire başkanı tarafından mı yok sayıldığı, yoksa yeni daire başkanı Koç, tarafından mı yok sayıldığı.

Kamuoyu Emre Koç'tan gelecek açıklamıyı merak ediyor...

İşte o paylaşım...

Protokol kuralına göre makam odalarında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posteri sağda olmalı. Daire Başkanı Emre Koç’un makamında Atatürk posteri yerinde Mehmet Sekmen resmi bulunuyor. Sayın Koç, böyle takla da atılmaz? Devletin genleri ile oynamayın!

adsiz-010.png

BU PAYLAŞIMI DA EMRE KOÇ YAPTI...

adsiz-011.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum