1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP bu kez Erzurum'da çok iddialı
CHP bu kez Erzurum'da çok iddialı

CHP bu kez Erzurum'da çok iddialı

Partilerin, Yüksek Seçim Kurulu'na listelerini teslim etmesinin ardından, Erzurum'da adından en çok bahsedilen isim CHP'nin milletvekili adayı Naci Turan oldu. CHP yıllar sonra, demirbaşlarından vaz geçip doğru bir ismi aday göstermiş oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- 1983 genel seçimlerinden sonra Erzurum'da hep kaybeden sol partiler, nihayet dağru bir adayla yola çıktı. Demirbaş adaylarını saf dışı eden CHP 27. dönem genel seçimlerinde Erzurum'un sevilen ve sayılan isim Naci Turan ile yola koyuldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24 Haziran seçimlerinde bu kez çok iddialı. İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile kurduğu 'Millet İttifakı'nın ana gövdesini oluşturan CHP'nin, yıllar sonra Erzurum'dan milletvekili çıkarmak için sürpriz bir adayla seçmenlerinin karşısına çıktı.

 

CHP Genel Merkez yöneticileri, ciddi ön araştırmalar ve kamuoyu yoklamaları sonrası Erzurum Barosu eski başkanlarından Naci Turan'ı listenin ilk sırasına koyarak bir anda Erzurum kamuoyunun dikkatini çekti.

 

Partilerin Yüksek Seçim Kurulu'na listelerini teslim etmesinin ardından, özellikle soyal medya üzerinde yapılan değerlendirme ve yorumlarda en çok adından bahsettiren isim CHP'nin Erzurum milletvekili adayı Naci Turan oldu.

 

Özellikle İYİ Parti ve MHP listelerinde yaşanan hoşnutsuzluk sonrası CHP'yi alternatif olarak gören muhalif seçmen Erzurum da her kesimin yakından tanığı Naci Turan'ı, sosyal medya sayfalarında tebrik yağmuruna tutarak açık desteklerini ilan etmeye başladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum