1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP'de olay yaratan sözler
CHP'de olay yaratan sözler

CHP'de olay yaratan sözler

CHP'nin İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın katıldığı bir canlı yayında “Muharrem İnce Kılıçdaroğlu ile görüştü, aday olmayacak” açıklamasına CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den cevap geldi. İnce, "Açıklamak ona mı düşer" dedi

A+A-

Erzurum Güncel- Habertürk TV'de yayınlanan ve Kübra Par'ın sunduğu 'Açık ve Net' programına konuk olan Tuncay Özkan, Muharrem İnce'nin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüştüğünü belirterek Genel Başkanlığa aday olmayacağını söyledi. Muharrem İnce de Özkan'a Twitter hesabından cevap verdi.

'ONA MI DÜŞTÜ?'

İnce açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Henüz Kurultay süreci devam ederken, illerimizin büyük çoğunluğunda İl kongrelerimiz yapılmamış ve kurultay delegelerimiz seçilmemişken benim kararımı açıklamak Tuncay Özkan’a mı düşer? Kendisi benim basın sözcüm değildir."

ÖZÜR DİLEDİ

Özkan ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kübra Par’a açıklamalarım yanlış anlaşılmış. @vekilince nin basın danışmanı veya sözcüsü değilim. Onun adına açıklama yapmadım. Haddim değil.Sadece daha önce basına yasıyan sözlerini tekrarladım.Adaylık kendi takdiridir. Yanlış anlaşılan sözlerimden dolayı özür dilerim" ifadeleriyle yanlış anlaşıldığını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.