1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cinisli, Twitter'dan bombaladı
Cinisli, Twitter'dan bombaladı

Cinisli, Twitter'dan bombaladı

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Şehir Hastanesi’nin ‘karantina hastanesine’ dönüştürülmesine tepki gösterdi. Cinisli, “Bir öğrenci ve turizm kenti nasıl şüpheli korona hastalarının pilot şehri yapılabilir? Şaşırdınız mı?” diye sordu.

A+A-

Erzurum Güncel- Onur SAĞSÖZ-Sağlık Bakanlığı’nın, Korona virüsün yayıldığı İran’dan tahliye edilerek Türkiye’ye getirilen Türk vatandaşlarının müşahede altında tutulması için Erzurum Şehir Hastanesi’ni hazırlatması kentte büyük tartışma konusu oldu. Erzurumlular tepkilerini sosyal medyadan dile getirirken, İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı twitter’dan etiketleyerek, “Korona virüsü ile ilgisi olmayan Erzurum'da çok büyük bir hata yapmak üzeresiniz. Bir öğrenci ve turizm kenti, nasıl şüpheli korona hastalarının ‘pilot’ şehri yapılabilir? Yüzlerce şüpheli nasıl bir şehre yurt dışından getirilir. Şaşırdınız mı?” mesajı attı.

 

İYİ Partili Cinisli dün ayrıca Van ziyaretinin ardından, “Korona virüs ile ilgili hazırlıksız olduğumuzu, vatandaşlarımızın da çok endişeli olduklarını gördüm. Erzurum ile ilgili de aynı endişeleri ben taşıyorum. Şehir ve Mareşal hastanelerindeki hareketliliği pek hayra alamet görmüyorum. Şimdiden uyarayım” demişti.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum