1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Çocuk istismarında flaş gelişme!
Çocuk istismarında flaş gelişme!

Çocuk istismarında flaş gelişme!

küçük bir kız çocuğuna tacizde bulunan bir şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

A+A-

Erzurum Güncel- İzmir'in Bayraklı ilçesinde, küçük bir kız çocuğuna tacizde bulunan bir şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Bir markette reyonlara bakan iki küçük kızın yanından geçerken tacizde bulunan şahsın görüntüleri, marketin güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, görüntülerin sosyal medyada da paylaşılmasının ardından çok sayıda vatandaşın büyük tepkisine neden olmuştu.

Edinilen bilgiye göre, Gümüşpala Mahallesinde bulunan bir te kimliği öğrenilemeyen bir şahıs, reyonlara bakan iki küçük kızın yanından geçerken bir kıza de bulunmuştu. Marketin güvenlik kameralarına yansıyan bu görüntünün sosyal medya da paylaşılmasının ardından çok sayıda vatandaşın tepkisine neden olmuştu.

Yaşanan bu iğrenç olayın ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, marketin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucunda, küçük kıza tacizde bulunan şahsın 29 yaşındaki T.B. olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan T.B., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

ÇOCUK İSTİSMARI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINDA

Markette alışveriş yapan bir şahıs, markette reyonlara bakan iki küçük kız çocuğunu fark ederek yanlarından geçiyor ve bir kız çocuğuna tacizde bulunuyor. Şahsın küçük çocuğu taciz ettiği anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. (İHA)

 İzmir'de iğrenç olay: Çocuk istismarı güvenlik kamerasında

 Okul müdürüne tacizden rekor ceza talebi

 

 Öğrenciler 2 yıl sonra tacizi anlattı, korkuyla sordu; 'O çıkmaz değil mi?'

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.