1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Coral ve Pegas'dan Türkiye'ye kayak turizmi sürprizi
Coral ve Pegas'dan Türkiye'ye kayak turizmi sürprizi

Coral ve Pegas'dan Türkiye'ye kayak turizmi sürprizi

Türkiye'deki kayak merkezlerinin 2020-21 kış sezonunda Rus turist için Avrupa'ya alternatif olabileceği belirtiliyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Rusya'nın önde gelen tur operatörlerinden Pegas ve Coral'ın, Türkiye'ye kayak turları başlatıyor. Türkiye'deki kayak merkezlerinin, Rus turiste şu anda kapalı olan Avrupa'daki kayak merkezlerine alternatif olabileceği ifade ediliyor.

18 Mart’a kadar devam edecek

Türkiye'ye kayak turları başlatmaya karar veren Coral Travel, Kayseri ve Erzurum'a charter uçuşlar planladı. Coral Travel Halkla İlişkiler Müdürü Marina Makarkova, 27 Aralık'ta başlayacak olan uçuşların 18 Mart 2021'e kadar devam edeceğini açıkladı. Makarkova, Royal Flights ile Moskova'dan yapılacak uçuşların çarşamba ve cumartesi günleri olmak üzere, haftada iki uçuş şeklinde icra edileceğini belirtti. 

St Petersburg-Erzurum uçuşlarına da başlayacak

Makarkova, şirketin ayrıca 3 Ocak-28 Mart tarihleri arasında St. Petersburg'dan Erzurum'a da operasyon yapacağını duyurdu. Cumartesi günleri yapılacak uçuşlar da yine Royal Flights ile gerçekleştirilecek.

Pegas Touristik de başlıyor

Rusya'dan Kayseri ve Erzurum'a kayak turları başlatan bir başka şirket ise Pegas Touristik. 27 Aralık tarihinden itibaren Nordwinds ile Moskova'dan Erzurum ve Kayseri'ye uçacak olan şirket, uçuşlarını 28 Mart 2021 tarihine kadar devam ettirecek. Pegas Touristik ayrıca, Uludağ ve Kartalkaya kayak merkezlerine de, Moskova, St Petersburg, Rostov ve Kazan'dan İstanbul aktarmalı turlar düzenleyecek.

Biblio Globus, Tez Tour ve Intourist'in ise Türkiye'ye kayak turu düzenleme planının olmadığı kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.